Avoin työpaikka

Me toimitamme. PostNord toimittaa viestintä-, logistiikka-, jakelu- ja verkkokaupparatkaisuja Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa. Sinäkin kohtaat meidät, kun vastaanotat verkkokaupasta tilaamasi farkut tai kun autosi huolletaan varaosilla, jotka me toimitimme. Saatat törmätä sinivalkoisiin väreihimme tien päällä tai vaikkapa lähikaupassasi. Me postnordilaiset olemme positiivinen joukko ammattilaisia. Meille Pohjoismaat on kotikenttä ja asiakas on meillä aina mielessä.

​Account Manager -tehtävässä työskentelet monipuolisissa myynnin tehtävissä vastuualueenasi pääsääntöisesti asiakassuhteiden ylläpito sekä uusasiakkaiden hankinta. Ensisijainen työpisteesi sijaitsee uudessa Pirkkalan terminaalissamme tai syyskuussa avattavassa Pasilan Triplan pääkonttorissamme.  

Osaksi tiimiämme


SME Sales -tiimi vastaa PostNordin pienasiakkuuksista (SME = small and medium-sized enterprises eli pienet ja keskisuuret yritykset). Ylläpidämme ja kehitämme noin kahta tuhatta olemassa olevaa asiakassuhdetta PostNordilla, minkä lisäksi keskitymme vahvasti uusasiakashankintaan. Etätyömahdollisuudet ovat tiimissämme hyvät, mutta pyrimme pitämään yhteisen työpäivän koko porukalla vähintään kerran kuukaudessa.

Tehtävän sisältö:

  • oman asiakasportfolion asiakkaiden asiakkuudenhoito monikanavaisesti
  • uusmyynti SME-asiakassegmenteille
  • työskentely SME-myyntiprosessin mukaisesti
  • työskentely SME-myynnin tavoitelukujen (KPI) saavuttamiseksi
  • SME-myynnin aktiviteettien suorittaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta yritysmyyntityöstä, asiakaspalvelulähtöisyyttä, tarkkuutta, kykyä ajankäytön hallintaan sekä paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan positiivista asennetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua kehittyä työssään. Tietoteknisistä taidoista erityisesti Salesforce CRM:n tunteminen sekä Microsoft Office -ohjelmien osaaminen ovat plussaa. Kielitaitovaatimuksina ovat sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito puhuttuna ja kirjoitettuna. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Me toimitamme


Tarjoamme nopeasti kehittyvän ja kasvavan yrityksen myötä mielenkiintoisia työtehtäviä osana SME Sales -tiimiä, jossa pääset työskentelemään asiansa osaavien ihmisten kanssa avoimessa työilmapiirissä. Tiimimme arvot eli luotettavuus, yhteistyökykyisyys ja positiivisuus ovat vahvasti läsnä jokapäiväisessä työssämme. Tuemme tiimiläisten kehittymistä muun muassa myyntivalmennusten avulla, ja meillä postnordilaisilla on erittäin hyvät työsuhde-edut.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 8.8.2021 tämän linkin kautta.

Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat


Matti Koskentausta
Team Leader SME Sales
+358451012301
Soittoajat: pe 9.7. klo 9–10 ja ke 14.7. klo 10–11

Josefina Saarinen
Head of Sales Excellence & SME Sales
+358505714095
Soittoajat: ma 12.7. klo 13–14 ja to 15.7. klo 14–15