Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

Claims Handler

Me toimitamme. PostNord toimittaa viestintä-, logistiikka-, jakelu- ja verkkokaupparatkaisuja Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa. Sinäkin kohtaat meidät, kun vastaanotat verkkokaupasta tilaamasi farkut tai kun autosi huolletaan varaosilla, jotka me toimitimme. Saatat törmätä sinivalkoisiin väreihimme tien päällä tai vaikkapa lähikaupassasi. Me postnordilaiset olemme positiivinen joukko ammattilaisia. Meille Pohjoismaat on kotikenttä ja asiakas on meillä aina mielessä.

Etsimme uutta työntekijää Claims-tiimiimme Vantaalle Claims Handler -tehtävään. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Käsittelet tehtävässäsi korvausvaateita tehokkaasti ja ammattitaitoisesti noudattaen sopimus-, tuote- ja erityisehtoja sekä pakottavia lainsäädäntöjä. Selvität asiakkaalle kirjallisesti tapahtumien kulun ja perustelut päätöksiin (suomi, englanti) sekä tarvittaessa keskustelet asioista sujuvasti myös puhelimitse. Raportoit organisaatiolle säännöllisesti sovittujen käytäntöjen mukaisesti ja osallistut aktiivisesti toiminnan parantamiseen.

Työskentelet yhteistyössä asiakkaiden, alihankkijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden sekä laajasti yrityksen eri osastojen kanssa.

Onnistut työssäsi, mikäli olet toiminnassasi periksiantamaton ja järjestelmällinen, kommunikoit mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät tietotekniikkataidot. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta reklamaatioiden tai asiakaspalautteiden käsittelystä. Koulutamme sinut tehtävään, joten tärkeintä on can do -asenne.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa tiimissä.

Hae paikkaa tästä linkistä viimeistään 6.9.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tarja Kasper, Team Leader, Claims
tarja.kasper@postnord.com
+35840 1916 757 (klo 8-15)

Kundservice