Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.
Avoin työpaikka

Communications Specialist

PostNord on pohjoismainen verkkokaupan ja logistiikan markkinajohtaja, joka on vahvassa kasvussa myös Suomessa. PostNordin siniseen väriin törmää verkkokauppojen kassoilla sekä nettiostoksia vastaanottaessa. Toimitamme paketit sujuvasti ja ilmastoystävällisesti kotiovelle, pakettiautomaatteihin ja palvelupisteille. Myös yritysten välinen logistiikka on meillä tärkeässä roolissa. Teemme vastuullista logistiikkaa täydellä sydämellä asiakkaitamme varten. Olisitko sinä yksi meistä?

Oletko idearikas viestijä, jolla on kyky luoda kiinnostavia sisältöjä? Tule kanssamme kirkastamaan logistiikan ja verkkokaupan kiemuroita sisäisille ja ulkoisille sidosryhmillemme.

Haemme viestintätiimiimme uutta jäsentä vastaamaan sisäisen viestinnän toteutuksesta ja kehittämisestä sekä sisällöntuotannosta sisäisiin ja ulkoisiin kanaviimme. Hallitset niin teksti- kuin video- ja kuvasisältöjen tuotannon. Poimit vauhdilla kehittyvän yrityksemme arjesta sidosryhmille olennaiset tapahtumat ja kirkastat monimutkaisemmatkin asiat selkeiksi tarinoiksi. Osallistut joustavasti myös muihin pienen ja tehokkaan tiimimme tehtäviin. Kokemus sisäisten ja ulkoisten verkkosivujen sekä sosiaalisen median kanavien kehittämisestä sekä sisällöntuotannosta on eduksi.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja muodostaa niistä selkeitä viestejä. Olet sujuva tekstin tuottaja ja hallitset suomen kielen oikeinkirjoitussäännöt. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, olet oma-aloitteinen ja sinulla on proaktiivinen ote työhön. Sinulla on myös jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuva viestinnän alan koulutus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn rennossa tiimissä, jossa toimitaan tavoitteellisesti ja ilon kautta. Pääset tekemään viestintää hyvin laaja-alaisesti, ja sinun on mahdollista kehittyä ja onnistua työssäsi. Työskentelemme suuren kansainvälisen konsernin maayhtiössä, joten työyhteisössä yhdistyvät kansainvälisyys ja mutkaton paikallisen organisaation ilmapiiri. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietu, paikkariippumattomat online-treeniohjelmat sekä työsuhdepolkupyörä. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti pääkonttorillamme Pasilan Triplassa ja etänä.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Jos uskot olevasi etsimämme Communications Specialist, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 14. elokuuta mennessä täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Head of People and Communications Katja Luotola numerossa 050 302 5639 keskiviikkona 27.7. kello 14–15 ja torstaina 28.7. kello 9–10.

Kundservice