Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

Customer Service Agent

Me toimitamme. PostNord toimittaa viestintä-, logistiikka-, jakelu- ja verkkokaupparatkaisuja Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa. Sinäkin kohtaat meidät, kun vastaanotat verkkokaupasta tilaamasi farkut tai kun autosi huolletaan varaosilla, jotka me toimitimme. Saatat törmätä sinivalkoisiin väreihimme tien päällä tai vaikkapa lähikaupassasi. Me postnordilaiset olemme positiivinen joukko ammattilaisia. Meille Pohjoismaat on kotikenttä ja asiakas on meillä aina mielessä.

Haemme asiakaspalvelijaa Vantaan toimipisteeseemme. Työsuhde on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen ensi vuoden heinäkuulle. 

Päätehtävänäsi on puhelimitse ja sähköpostilla tapahtuva asiakaspalvelu lähetysten aikatauluihin, uudelleentoimituksiin sekä poikkeustilanteisiin liittyen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, perustason IT-osaamista, hyvää oppimiskykyä sekä paineensietokykyä ja valmiutta työskennellä ajoittain hektisessä työssä.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin kello 7 ja 20 välille.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa asiakaspalvelutiimissä. 

Hae tehtävään tästä linkistä viimeistään 8.9.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Katja Sokero, Team Leader, Contact Center and RTM
Puhelin 040 685 0024
katja.sokero@postnord.com

Kundservice