Avoin työpaikka

Hankintapäällikkö

Me toimitamme. PostNord toimittaa viestintä-, logistiikka-, jakelu- ja verkkokaupparatkaisuja Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa. Sinäkin kohtaat meidät, kun vastaanotat verkkokaupasta tilaamasi farkut tai kun autosi huolletaan varaosilla, jotka me toimitimme. Saatat törmätä sinivalkoisiin väreihimme tien päällä tai vaikkapa lähikaupassasi. Me postnordilaiset olemme positiivinen joukko ammattilaisia. Meille Pohjoismaat on kotikenttä ja asiakas on meillä aina mielessä.

Etsimme hankintapäällikköä Suomen hankintaorganisaatioon tukemaan PostNordin liiketoimintoja hankintojen osalta. Voit työskennellä mistä tahansa kotimaan toimipisteestämme eli Helsingistä, Tampereelta tai Turusta käsin.

Hankintapäällikkönä vastaat PostNordin operatiivisesta hankinnasta, joka sisältää muun muassa kilpailutuksia, sopimusneuvotteluja sekä tiivistä yhteistyötä toimittajien kanssa. Olet mukana strategisen hankintatoimen kehittämisessä ja uusien ratkaisujen etsimisessä yrityksemme liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Työskentelet tiiviisti liiketoimintojen kanssa tukien yksiköiden päivittäistä toimintaa ja huolehdit, että me postnordilaiset pystymme tekemään työmme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Raportoit tehtävässäsi hankintajohtajalle.

Hakijalta odotamme


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto. Sinulla on vahva kokemus hankintatoiminnasta aina tarvekartoituksesta sopimuksen tekemiseen asti. Lisäksi toivomme kokemusta hankintaprosessien kehittämisestä, parhaiden toimintatapojen implementoinnista sekä toimittajien hallinnoinnista. Aikaisempi kokemus hankintatoiminnasta logistiikka-alalla katsotaan eduksi.

Kokemusvuosia ja aiempia titteleitä tärkeämpää on, että olet itseohjautuva ja valmis tarttumaan monipuoliseen tehtäväkenttään. Olet persoonana aktiivinen ja aikaansaava, ymmärrät vastuun ja vapauden merkityksen ja osaat laittaa asiakkaan edun oman etusi edelle. Sinulla on erittäin vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Kommunikoit luontevasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kieli katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen, monipuolisen ja keskeisen työnkuvan kasvavassa ja innovatiivisessa pohjoismaisessa yrityksessä
  • vapautta ja vastuuta kehittää koko yrityksen hankintatoimea
  • rennon työyhteisön, jossa vallitsee vahva tekemisen meininki ja hyvä työilmapiiri
  • lounasedun sekä muita, neuvoteltavissa olevia työsuhde-etuja

Tervetuloa PostNordin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin, jossa pääset kehittämään toimintaamme ja hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Lisäksi saat tueksesi osaavan ja mukavan tiimin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään perjantaina 13.8.2021 tämän linkin kautta.

Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa


Ville Hilmola
Head of Procurement & Facility Management
ville.hilmola@postnord.com
+358409005114
Soittoaika: ke 11.8. klo 10–14