Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

Laskutustiimin esimies

Me toimitamme. PostNord toimittaa viestintä-, logistiikka-, jakelu- ja verkkokaupparatkaisuja Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa. Sinäkin kohtaat meidät, kun vastaanotat verkkokaupasta tilaamasi farkut tai kun autosi huolletaan varaosilla, jotka me toimitimme. Saatat törmätä sinivalkoisiin väreihimme tien päällä tai vaikkapa lähikaupassasi. Me postnordilaiset olemme positiivinen joukko ammattilaisia. Meille Pohjoismaat on kotikenttä ja asiakas on meillä aina mielessä.

Haemme laskutustiimin esimiestä talousosastollemme Vantaalle. Työsuhde on vakituinen.


Päätehtävänäsi on vastata päivittäisten laskutusprosessien sujuvuudesta, johtamisesta ja kehittämisestä. Päivittäisiin laskutusprosesseihimme kuuluvat mm. 

  • laskutuksen oikea-aikaisuus ja virheettömyys
  • laskutuslaadun seuranta ja raportointi
  • laskutusprosessien ja järjestelmien kehitys
  • ohjeistusten ylläpito, kehittäminen ja jalkauttaminen organisaatioon
  • hyvän asiakaskokemuksen varmistaminen ja kehittäminen
  • laskutustiimin päivittäinen työsuunnittelu, ohjaus ja ohjeistus. 

Hallitset kokonaisuuksia, ja henkilönä olet tarkka, analyyttinen ja oma-aloitteinen. Teet tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa esimieskokemusta, vahvoja vuorovaikutustaitoja, proaktiivisuutta, stressinsietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä. Uskallat myös kyseenalaistaa ja haastaa toimintaamme ja ajatuksiamme rakentavasti yhdessä tiimisi kanssa.

Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito sekä hyvä O356-ohjelmien osaaminen ovat välttämättömiä. Ruotsin kielen taito ja erilaisten laskutus- ja taloushallinnon ohjelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa tiimissä.

Hae tehtävään tästä linkistä viimeistään 30.6.2019. Paikka täytetään heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.9.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Lasse Bastman, CFO
puhelimitse 11.6 klo 9-11 ja 17.6 klo 13-15
puhelin 041 440 2023
sähköposti lasse.bastman@postnord.com

 

Kundservice