Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

Sourcing Manager

Me toimitamme. PostNord toimittaa viestintä-, logistiikka-, jakelu- ja verkkokaupparatkaisuja Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa. Sinäkin kohtaat meidät, kun vastaanotat verkkokaupasta tilaamasi farkut tai kun autosi huolletaan varaosilla, jotka me toimitimme. Saatat törmätä sinivalkoisiin väreihimme tien päällä tai vaikkapa lähikaupassasi. Me postnordilaiset olemme positiivinen joukko ammattilaisia. Meille Pohjoismaat on kotikenttä ja asiakas on meillä aina mielessä.

Haemme hankintapäällikköä talousosastollemme Vantaalle. Työsuhde on vakituinen.


Saat itsenäisen vastuun ostotoiminnan koordinoinnista ja johtamisesta. Vastaat tässä uudessa tehtävässä hankintatoimen kehittämisestä ja kilpailutuksista yhdessä liiketoiminnan kanssa. Kehität erilaisia hankintamalleja ja luot toimintaprosessia niiden ympärille. Pääset toteuttamaan sopimusneuvotteluja sekä hankintoja yhdessä eri yksiköiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Hallitset kokonaisuuksia, ja henkilönä olet tarkka, analyyttinen ja oma-aloitteinen. Toimit hyvin paineen alla sekä olet ratkaisukeskeinen. Edellytämme useamman vuoden kokemusta ostamisen optimoinnista, tuotantomateriaalien hankinnoista sekä ostotilausprosessien kehittämisestä. Investointilaskelmat, talouden tunnusluvut ja sopimusjuridiikka ovat sinulle tuttuja.

Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito sekä hyvä O356-ohjelmien osaaminen ovat välttämättömiä. Ruotsin kielen taito ja kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän. Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yhteisöä sekä saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uudenlaisia prosesseja ja ratkaisuja.

Hae tehtävään tästä linkistä viimeistään 30.6.2019. Paikka täytetään heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.9.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Lasse Bastman, CFO
puhelimitse 11.6 klo 9-11 ja 17.6 klo 13-15
puhelin 041 440 2023
sähköposti lasse.bastman@postnord.com

 

 

Kundservice