Pacsoft Online

Verkkopohjainen kuljetustyökalumme sisältää monia käteviä toimintoja ja on maksuton sopimusasiakkaillemme.
Kirjaudu sisään

Seuraa lähetyksiäsi maksutta

Haluatko pysyä paremmin ajan tasalla kaikista kotimaan ja ulkomaan lähetyksistäsi? Pacsoft Onlinella saat nopeampaa palvelua ja tyytyväisempiä asiakkaita maksutta.

Pysyt ajan tasalla kaikista kotimaan ja ulkomaan lähetyksistäsi.

Saat käyttöösi useita käteviä raportointi- ja hakutoimintoja.

Lähetysten hallinta on helppoa niin sinulle kuin asiakkaillesi.

Maksuton palvelu PostNordin sopimusasiakkaille.

Pacsoft Online -palvelun avulla voit seurata lähetyksiäsi verkossa. Palvelu sisältää monia käteviä raportointi- ja hakutoimintoja, joilla pystyt nopeasti seuraamaan kaikkia lähetyksiäsi niiden kohdemaasta riippumatta.

Saamme tiedon lähetyksestä välittömästi, kun olet tulostanut rahtikirjan järjestelmämme kautta. Näin varmistamme nopean ja sujuvan toimituksen. Asiakkaasi saavat halutessaan tekstiviesti-ilmoituksen, kun lähetys on matkalla, sekä mahdollisuuden valita sen noutopaikan. Kätevä sinulle ja helppokäyttöinen asiakkaillesi!

Pacsoft Online on maksuton palvelu PostNordin sopimusasiakkaille.

 

Pacsoft Onlinen hyödyt

  • Kattava yleiskuva lähetyksistä: Työkalussa voit hallita kaikkia kotimaan ja ulkomaan lähetyksiäsi kätevillä raportointi- ja hakutoiminnoilla, joiden avulla saat nopeasti yleiskuvan kaikista lähetyksistäsi.
  • Nopeampaa palvelua: Kun tulostat rahtikirjan järjestelmän kautta, PostNord saa välittömästi tiedon lähetyksestäsi ja alkaa valmistella kuljetusta mahdollisimman sujuvan toimituksen varmistamiseksi
  • Tyytyväisemmät asiakkaat: Järjestelmän kautta voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden noutopaikan valintaan ja tekstiviesti-ilmoituksiin.
  • Kustannussäästöt: Pacsoft Online on maksuton palvelu kaikille sopimusasiakkaillemme.

 

Laitevaatimukset

 

Käyttöjärjestelmä

Microsoft Windows 2000, Windows 7, XP tai Vista; selaimena Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Opera.

Mac OS X; selaimena Safari tai Mozilla Firefox.

Internetyhteys

Vakaa internetyhteys, jonka vähimmäisnopeus 128 kbps.

Tulostin tarroja varten

Mikä tahansa tunnetun merkin tavallinen lasertulostin. Muun muassa seuraavilla merkeillä on laaja valikoima tuettuja tarratulostimia: Datamax/Imaje, Intermec, Zebra, Sato.

Tulostin raportteja ja lähetyslistoja varten

Mikä tahansa tunnetun merkin tavallinen lasertulostin.

Tarrat

Tarratulostimella tulostettavat STE-tyypin tarrat, joissa kuittausosa (105 x 251 mm), tai lasertulostimella tulostettavat 2 x STE -tyypin tarrat, joissa kuittausosa (A4).

Joitakin palveluita (tiettyjä kirjepalveluita) varten voidaan käyttää myös pienempiä, tarratulostimella tulostettavia 105 x 72 mm:n tarroja. Lisätietoa tarroista ja tulostimista on saatavilla Pacsoft Online -palvelussa tarrojen ja tulostimien tilaussivulla.

 

Ohjeet Pacsoftin käyttöön

Tutustu video-ohjeisiimme

Kirjaudu sisään Pacsoft Onlineen

Tutustu myös asiakasportaaliimme

PostNord Asiakasportaali