Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

PostNord Lähiboksi

Lähiboksi on PostNordin pakettiautomaatti, joka toimii mobiilisovelluksen ja Bluetoothin avulla. Lähiboksista voit noutaa pakettisi vuorokauden ympäri.

Kuinka avaat Lähiboksin lokeron?

Tarvitset lokeron avaamiseen puhelimeesi ladatun PostNord-sovelluksen ja Bluetooth-yhteyden. Kannattaa ladata sovellus ja rekisteröityä etukäteen ennen ensimmäistä kertaa, kun noudat Lähiboksista. Noutaessasi pakettia, valitse sovelluksesta saapunut paketti ja sovellus opastaa lokeron avaamiseen. Et tarvitse erillistä koodia. Jos lokero ei tunnista yhteyttä, kokeile seisoa lähempänä Lähiboksia. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten tilaat pakettisi Lähiboksiin?

Kun teet tilausta verkkokaupassa, valitse toimitus noutopisteeseen ja valitse toimitusvaihtoehdoista PostNordin Lähiboksi. Huomaa, että toimitus Lähiboksiin ei ole oletusnoutopiste, vaan se tulee aina valita erikseen. Kun paketti saapuu, saat siitä ilmoituksen mobiilisovellukseen tai/ja tekstiviestillä.


Ensimmäiset Lähiboksit on otettu käyttöön Turussa ja Tampereella kevään 2022 aikana. Laajennamme verkostoa muihin kaupunkeihin.

Jos tiedät hyvän sijainnin lähiboksille, kerro siitä meille.

Lataa PostNord-sovellus puhelimeesi sovelluskaupastasi

 

Google Playsta

App Storesta

Näin noudat paketin Lähiboksista

Video

Customer service