PostNord Lähiboksi

Lähiboksi on PostNordin pakettiautomaatti, joka toimii mobiilisovelluksen ja Bluetoothin avulla. Lähiboksista voit noutaa pakettisi vuorokauden ympäri.

Kuinka avaat Lähiboksin lokeron?

Tarvitset lokeron avaamiseen puhelimeesi ladatun PostNord-sovelluksen ja Bluetooth-yhteyden. Valitse sovelluksesta saapunut paketti ja saat ohjeet lokeron avaamiseen. Et tarvitse erillistä koodia. Jos lokero ei tunnista yhteyttä, kokeile seisoa lähempänä Lähiboksia. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten tilaat pakettisi Lähiboksiin?

Kun teet tilausta verkkokaupassa, valitse toimitus noutopisteeseen ja valitse toimitusvaihtoehdoista PostNordin Lähiboksi. Huomaa, että toimitus Lähiboksiin ei ole oletusnoutopiste, vaan se tulee aina valita erikseen. Kun paketti saapuu, saat siitä ilmoituksen mobiilisovellukseen tai/ja tekstiviestillä.


Ensimmäiset Lähiboksit otetaan käyttöön Turussa ja Tampereella helmikuun 2022 alussa.

Lataa PostNord-sovellus puhelimeesi sovelluskaupastasi

Google Playsta

App Storesta

Tuomme maailman luoksesi. Nyt entistäkin lähemmäs.

Rakennamme Suomen kattavinta pakettiautomaattiverkostoa ja haemme nyt sijoituspaikkoja Lähibokseille. Automaatit voidaan sijoittaa sisälle tai ulkotiloihin, jossa ne ovat käytettävissä vuorokauden ympäri.

Tiedätkö hyvän sijoituspaikan Lähiboksille?

-- Valitse vaihtoehto --

Henkilötietoja käytetään ainoaastaan yhteydenottoihin Lähiboksin sijoituspaikkaa koskien. Tietoja säilytetään yksi vuosi.

Tietoja siitä, miten PostNord käsittelee henkilötietojasi ja tietosuojalainsäädännön mukaisista oikeuksistasi, löytyy PostNordin tietosuojakäytännöstä.