Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

Tuomme maailman luoksesi

Verkkokauppaostamisen kuuluu olla helppoa – ja erityisesti näinä aikoina myös turvallista. Me tuomme pakettisi helposti ja turvallisesti suoraan kotiovellesi tai viemme sen noudettavaksi pakettiautomaatista tai noutopisteeltä.

Tilaa pakettisi suoraan kotiovelle

PostNordin kotitoimitus on helppo ja kätevä tapa saada verkkokauppatilaus suoraan kotiovelle. Kuljettajamme tuo paketin sinulle sopivana ajankohtana ilman fyysistä kontaktia. Käsin tehtävää kuittausta ei tarvita, ja kuljettajat noudattavat turvallisuuden takaavia hygieniaohjeita.

Nouda pakettisi automaattista

Kun tilaat verkkokauppaostoksesi pakettiautomaattiin, voit noutaa sen juuri silloin kun itsellesi sopiva hetki koittaa – esimerkiksi kaupassakäynnin yhteydessä. PostNordin verkostossa on tällä hetkellä noin 450 pakettiautomaattia ympäri Suomen.

Nouda pakettisi noutopisteeltä

Kun tilaat verkkokauppaostoksesi noutopisteelle, voit käydä hakemassa sen joustavasti noutopisteen aukioloaikana. PostNordin noutopisteet sijaitsevat useimmiten K-Marketin, R-kioskin tai Tokmannin yhteydessä, ja niitä on tällä hetkellä noin 1 700 ympäri Suomen.

Kundservice