Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Helheltslösningar för e-handel – från köp till leverans

Leveransen spelar en allt viktigare roll i konsumentens upplevelse av att handla online. Hur du levererar är minst lika viktigt som vad du levererar. Konsumenten idag är kunnig, medveten och vill ha stor frihet och valmöjlighet.

För de flesta konsumenter är köpet inte så brådskande att en snabb leverans är värd att betala extra för. En dags skillnad spelar vanligtvis inte stå stor roll. Däremot vill många konsumenter gärna redan vid köpet erbjudas möjligheten att specificera en bestämd leveranstid, plats och ett visst sätt som passar in i deras rutiner.

Detta är alltid en avvägning mellan snabbhet, precision och kostnad. PostNord fokuserar utvecklingen på konsumentens resa före köp, efter köp och efter leverans för att hjälpa dig skapa lojalitet som ger återköp och rekommendationer. Vi vet hur du ska möta dagens e-konsumenter på deras premisser. Vill du veta mer om våra e-handelslösningar? Kontakta oss

Våra erbjudanden inom e-handel

E-handel före köp

Upplevelsen av att handla online blir allt viktigare och leveransen spelar en större roll för dina kunders köpupplevelse. Avgörande för affären kan vara om leveransalternativen är enkla och tydliga. Redan innan köp vill kunden veta när, hur och var leveransen kommer att ske, vem som står för den och självklart också vad det kommer att kosta.

E-handel under köp

Dina kunder vill att leveransen ska passa in i deras vardag. Vi hjälper dig att göra det enklare för dina kunder genom lösningar som ger fler valmöjligheter vid leverans.

E-handel efter leverans

För att skapa en köpupplevelse som håller hela vägen är det viktigt att underlätta om kunden vill returnera en vara. Om det är enkelt att lämna tillbaka varor är chansen större att kunderna återkommer.

De vanligaste verktygen och tjänsterna inom e-handel

MyPack Collect

Skicka paket som väger max 20 kilo till kunder i Norden och Europa.

MyPack Home

Skicka paket som väger max 35 kilo till kunder inom ett flertal länder i Norden och Europa. 

PostNord Return Drop Off

Gör det enkelt för dina kunder att skicka tillbaka paket och ger dig full kontroll på dina returer.

Kundportalen

Få bättre kontroll på leveranserna med hjälp av vår kundportal.

PostNord Developer

Vår portal med API:er erbjuder dig ett kostnadseffektivt sätt att paketera och använda information våra system, i ditt företags system, appar eller webbutik.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med e-handel?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Packa och skicka

För att det du skickar ska komma fram utan skador är det viktigt att du packar det rätt. Alla paket hanteras med hjälp av maskiner, fraktas med bil och lastas tillsammans med gods av varierade storlek, form och vikt.

Lär mer om att packa och skicka

6 tips för bättre e-handel

Kundanpassad logistik är nyckeln till framgångsrik e-handel. Vår guide hjälper dig att lyckas.

6 tips för bättre e-handel

E-handelsrapporter

PostNord följer e-handelns utveckling i Norden och i Europa och publicerar löpande ett antal rapporter som beskriver e-handelns utveckling.

Läs våra e-handelsrapporter