Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Sjukvårdslogistiktjänster

Vi levererar allt sjukvårdsmaterial säkert och snabbt till hela Finland.
Kontakta oss

Temperaturreglerad transport

Säkert genom hela transportkedjan

Miljövänliga fordon

Mångsidiga tilläggstjänster

Heltäckande nätverk

Vi har ett heltäckande distributionsnätverk mellan apotek, leverantörer, sjukhus och andra sjukvårdsaktörer i hela Finland. Vi erbjuder temperaturreglerade leveranser enligt tidsplan, leverans av labbprover och andra tjänster som kräver specialtransport. Vi utformar alltid anpassade logistiklösningar för varje kund.

Temperaturreglerad transport

Vår transportutrustning är försedd med temperaturreglerande enheter som oavsett väderförhållanden håller godstemperaturen på önskad temperatur mellan +8 till +25 °C under hela resan från avsändare till mottagare. Temperaturen kan både övervakas från chaufförens handenhet och fjärrstyras.

Garanterad säkerhet

Våra fordon har spårningssystem i realtid som gör att du hela tiden kan följa fordonets position. För alla leveranser gäller hälso- och säkerhetsriktlinjerna för grosshandel och myndigheternas principer för god distributionssed.
Alla våra förare är utbildade enligt kraven för grossister och informationen uppdateras regelbundet. Vi genomför regelbundna, interna revisioner av leveranser och terminaler.

Lager

Våra lager uppfyller till fullo hygienföreskrifterna och kundernas förvaringsinstruktioner.

Tilläggstjänster

Crossdocking eller uppackning hos kunden.