Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Transporttjänst

Det skickas allt fler paket, e-handeln växer med rekordfart och digitaliseringen utvecklas hela tiden. I denna föränderliga värld genomför PostNord pålitliga transporttjänster av hög kvalitet för företag av olika storlek för att uppfylla deras olika behov.

Varje företag har sina egna logistikbehov. Oavsett om ditt företag behöver transporttjänster på nära håll eller långt bort eller för små paket eller stora palltransporter har vi rätt transportlösning för just dig! PostNord är ledande aktör inom logistik- och transportlösningar samt leverantör av lagerhållningstjänster till, från och i Norden.

Genom vår kompetens och vårt starka distributionsnätverk utvecklar vi nya lösningar för framtidens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. Samtidigt utökar vi vårt distributionsnätverk ute i Europa och transporterar brev och paket till hela världen. Vi utvecklar framför allt transporttjänster för växande e-handelsmarknader.

Kontakta oss om du är intresserad av våra transporttjänster, så tittar vi på den bästa transportlösningen för just dig!

Transport inrikes

PostNord hjälper dig nå mottagare inrikes i rätt tid, pålitligt och effektivt. Våra inrikes transporttjänster når såväl företag som privatpersoner.

Transport utrikes

När kunderna finns i Europa eller längre bort sköter PostNord transporten. PostNord erbjuder transporttjänster för lätt frakt runt om i världen genom sitt internationella nätverk av posttjänster samt globala logistiklösningar i samarbete med DPDgroup.

Fråga efter mer information eller en offert

PostNord har lösningar för alla logistikbehov.

Kontakta oss