Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Heltäckande och kundanpassade logistiklösningar

Har ditt företag en snabb tillväxttakt med ökade lagervolymer? Har ni behov av större lagerytor och att effektivisera hela logistikkedjan? Vår verksamhet för tredjepartslogistik är marknadsledande i Norden och erbjuder heltäckande logistiklösningar till företag i olika branscher.

Tredjepartslogistik

Om du väljer att låta PostNord ta hand om din logistikverksamhet ökar du effektiviteten genom hela logistikkedjan. Vår lösning omfattar; import och frakt, lagring, distribution och tullhantering. Vi har också en väl utvecklad IT-struktur och hanterar en mängd olika data i flera olika affärssystem för att ge dig full insyn i logistikflödet.

Erbjudanden och information

E-handel

För flera av våra kunder är e-handel en viktig del av affären. Tillsammans med kunden utvecklar vi anpassade och unika lösningar. Här får du goda tips och råd som passar för just din bransch. Läs PostNords artiklar om e-handel, trender, utmaningar och unika lösningar.

Transporttjänster

Som aktör inom tredjepartslogistik är vi transportörsoberoende med Norden som hemmamarknad och vi samarbetar med de större aktörerna.

Lagertjänster för tredjepartslogistik

Med vår tredjepartslogistik ger vi dig möjlighet att reducera dina kostnader för logistik med kostnadseffektiva lösningar. Vi erbjuder tjänster för olika flöden; e-handel, butiker, grossister, returer. Vi hanterar traditionella lagerlösningar med pall, hyllor och lagerautomater samt lösningar med handdatorer och Pick-by-Voice. Vi satsar också med utveckling av modern teknik som automation.

Import, export och tullinformation

Vi levererar i hela i Norden i eget nät och i resten av världen med starka partners. Läs mer om exportleverans tullbestämmelser.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med tredjepartslogistik?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

De vanligaste verktygen och tjänsterna inom Tredjepartslogistik

PostNord Groupage

Vill du samla alla dina paket och pallar i en leverans som vi hämtar hos dig och levererar inom hela Norden? Då är vår dörr-till-dörr tjänst PostNord Groupage något för dig.

Kundportalen

Få bättre kontroll på leveranserna med hjälp av vår kundportal.

PostNord Pallet

När du har behov av att skicka lättare försändelser med levereras från dörr till dörr och full spårbarhet hela vägen.

MyPack Home

Skicka paket som väger max 35 kilo till kunder inom ett flertal länder i Norden och Europa. 

MyPack Collect

Skicka paket som väger max 20 kilo till kunder i Norden och Europa.

Branscher

Telekom

Vi har kostnadseffektiva logistiklösningar för dig inom telekom. Vi erbjuder resurseffektiva hanteringslösningar med marknadsanpassade leveransscheman.

Böcker och media

Levererar du böcker eller annan media via e-handel? Vi har effektiva distributionslösningar för din bransch.

 

Dagligvaror

Vi har lång erfarenhet från dagligvarubranschen ock kan tillgodose dina högt ställda krav på exempelvis snabba leveranser och spårbara transaktioner.

 

Bygg och trädgård

Vi har bra lösningar som ger dig nom bygg- och trädgårdshandeln möjlighet att lägga mer tid på din kärnverksamhet. Vi gör verksamheten mer effektiv genom att ta hand om lagerhållning och transporter.

Mode och livsstil

När du behöver en komplett logistikpartner inom kläd- och skobranschen kan du vända dig till PostNord. Vi vet vad som är viktigt för branschen och erbjuder tjänster du behöver.

Läkemedel och hälsa

Vi vet att apotek har höga krav på sig att leverera läkemedel inom 24 timmar från beställning. Att se till så att alla apotek kan leva efter denna regel är inget undantag för oss. Det är vår vardag.

Fordonsbranschen

Snabb leverans av allt från små reservdelar till stora motorer och karossdelar. Spara både plats och pengar genom att ha färre artiklar i lager.