Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren

Företaget

PostNord företag

PostNord hjälper dig nå företag och privatpersoner i hela världen.

I Norden når vi snabbt och enkelt 25 miljoner hushåll och 2,5 miljoner företag. Tack vare vår långa erfarenhet och överlägsna regionalkännedom vet vi exakt hur man skräddarsyr de bästa lösningarna.

År 2015 omsatte vi omkring 84 miljoner euro i Finland. PostNords marknadsandel i Norden är cirka 10 procent. Våra konkurrenter är internationella logistikföretag, vars marknadsposition varierar beroende på tjänst, samt de norska och finska nationella postverken.

Vårt huvudkontor ligger i Vanda.

Certifieringar

PostNords kvalitets- och miljöledningssystem har certifierats av Bureau Veritas Finland enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Filmer

The Nordic Expedition

Den amerikanska toppjournalisten Rob Fliskin har bestämt sig för att ta reda på om PostNord kan uppfylla sina löften: finns vi verkligen nära kunderna och har vi verkligen det bredaste distributionsnätverket i Norden? Han är också övertygad om att vi har något att dölja. I filmerna träffar du förutom Robin även PostNords flitiga anställda Lars.

The Hug

Vi är ett logistikföretag, som fungerar nära sin konsumenter. Journalisten Rob Flisk ville veta, hur nära konsumenter fungerar vi i verklighet. Se video.

Fråga efter mer information eller en offert

Fråga efter mer information eller en offert

PostNord har lösningar för alla logistikbehov.

Kontakta oss