Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Työviihtyvyys

Me PostNordilla haluamme varmistaa, että työympäristö tukee työssä viihtymistä. 

Noudatamme hybridityömallia niissä työtehtävissä, missä se on mahdollista. Voit sopia joustavasti työajan jakamisesta etätyön ja työpaikalla tapahtuvan työn välillä. Modernit toimitilamme sijaitsevat liikenteellisesti hyvin saavutettavissa paikoissa ja Epassin työmatkaetu ja työsuhdepolkupyöräetu tukevat liikkumistasi.

Käytössäsi on Epassin lounasetu. Saat käyttöösi laadukkaat työvälineet ja puhelimen, tarvittaessa myös autoedun.

Huolehdimme työergonomiasta ja saat tukea jaksamiseen myös työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa.

Tiimipäivät ja henkilöstötapahtumat tuovat yhteen työkaverit eri toimipisteistä ja myös toisilta paikkakunnilta ja luovat yhteishenkeä. Panostamme tiedonkulkuun ja viestintään. Ajankohtaisia asioita käsitellään muun muassa kuukausittaisilla toimitusjohtajan kuukausikahveilla. Pohjoismaisessa konsernissa pääset toimimaan myös kansainvälisesti.

Organisaatiomme on matala ja kaikkia kollegoita on helppo lähestyä. Vaalimme välittävää ja välitöntä yrityskulttuuria ja ilmapiiriä. Toimialamme on vauhdikas ja suhdanneherkkä. Alalla vain muutos on pysyvää, joten alan dynaamisuus sopii hyvin ihmiselle, joka on kiinnostunut uusista asioista ja innostuu kehityksestä. Logistiikka on erinomainen näköalapaikka liiketoimintaan ja koko maailman tapahtumiin.

Customer service