Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Uratarinoita

Lue postnordilaistern uratarinoista, millaista polkua he ovat kulkeneet nykyiseen tehtäväänsä. Polkuja on erilaisia ja jokainen tarina ainutlaatuinen. Me PostNordissa tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä ja tarjoamme urapolkuja myös talon sisällä.

 

Anna Peräjoki, SME-myynnin tiiminvetäjä

Työskentelen PostNordilla SME myynnin tiiminvetäjänä. Vastuullani on digitaalisen myynnin tiimi, onboarding-tiimi ja SME-myyntitiimi, eli käytännössä pienet ja keskisuuret yritykset. Työhöni kuuluu myös taktisen markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta. Työni on erittäin monipuolista ja mielenkiintoista.

 

Aloitin PostNordilla vuonna 2017 puhelinmyyntitiimissä. Vastuulleni kuului tuolloin pk-asiakkuuksia ja uusasiakashankintaa. Urani PostNordilla on edennyt mielenkiintoisten tehtävien kautta. Myyjänä työskennellessäni otimme käyttöön Salesforce CMR-järjestelmän, jonka opin nopeasti. Osasin auttaa myös muita myyjiä järjestelmän käytössä, ja minusta tulikin lopulta järjestelmän super user. Olin innokas myös tuomaan kehitysideoita järjestelmän käyttöön, ja sitä kautta etenin urallani CRM-koordinaattorin rooliin. Vastuullani oli silloin myynnin järjestelmien kehitys. Markkinointiin pääsin tutustumaan, kun PostNordilla lähdettiin kehittämään markkinointiautomaatiota. Tuolloin työskentelin projektissa lähinnä järjestelmäasiantuntijana. Innostuin kuitenkin aiheesta ja pääsin mukaan suunnittelemaan kampanjoita.

 

Olen saanut PostNordilla työskennellä paljon erilaisten työtehtävien parissa ja päässyt kerryttämään osaamista. Esihenkilötehtävään päädyin digitaalisen myynnin kehitystehtävien parista. Tiimissäni oli ensin kaksi myyjää, mutta pian sain koko SME-myynnin esihenkilövastuun. Työ on ollut opettavaista ja todella mielenkiintoista. Arki tässä työtehtävässä on vaihtelevaa, innostavaa ja haastavaa.

 

PostNord on ollut itselleni erittäin mieluisa työpaikka. Olen innokas oppimaan uutta, ja sille olen aina saanut paljon tukea. Osaamiseni karttuessa olen saanut myös lisää vastuuta uusien työtehtävien ja projektien myötä. Vuonna 2020 pääsin osallistumaan myös pohjoismaiseen PostNord Professionals -koulutusohjelmaan, johon valitaan vuosittain työntekijöitä, joissa nähdään potentiaalia esihenkilö- tai asiantuntijarooleihin tulevaisuudessa. Koulutusohjelman myötä pääsin kerryttämään omaa ammatillista osaamistani.

 

PostNord on työyhteisönä mielenkiintoinen. Konserni on pohjoismainen, ja siten olen päässyt työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Ilmapiiri on kannustava ja uralleni on osunut ihmisiä, jotka ovat luottaneet minuun ja kehitykseeni. Töitä tehdään tosissaan, muttei totisena. Muutoksia alalla ja yrityksessä tapahtuu paljon, ja se luo mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä.

 

Ilmo Strömberg, Laatujärjestelmä- ja vastuullisuuspäällikkö

Työskentelen PostNordilla laatujärjestelmä- ja vastuullisuuspäällikkönä. Lisäksi vastuullani on jatkuvuuden suunnittelu sekä biokaasun ja uusiutuvan dieselin käyttöön keskittyvän Biodrive-työryhmän vetäminen konsernitasolla.

 

Aloitin PostNordilla vuonna 2015 käytännössä suoraan koulunpenkiltä. Vastasin silloin myyntihinnoittelusta nimikkeellä Commercial Analyst. Yhteensä olen työskennellyt PostNordilla neljässä eri roolissa: aloitin hinnoittelusta, sitten siirryin vetämään projekteja, sen jälkeen laatujärjestelmän hallintaan ja sitten vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisiin kuljetuksiin. Kahdeksan vuoden aikana olen saanut paljon kokemuksia eri osa-alueilta, mikä on mielekästä henkilökohtaiselle kasvulle.

 

Tällä hetkellä on erittäin mielenkiintoista työskennelle megatrendien harjalla vastuullisuuden, päästöjen vähentämisen ja sähköisten ajoneuvojen parissa. Olen kiitollinen siitä, että PostNord on tarjonnut polun jatkuvaan kehittymiseen, eikä ole tarvinnut jämähtää paikoilleen. Olin vuonna 2022 osana konsernitason PostNord Professionals -talenttiohjelmaa, mistä jäi unohtumattomat muistot.

 

Omaan hyvinvointiin paneutuneena ihmisenä arvostan sitä, että PostNord on tarjonnut kehonkoostumus- ja palautumismittauksia säännöllisesti. Lisäksi on vapaus valita oma työskentelymuoto, joko etänä tai toimistolla. PostNordin uusi pääkonttori on myös todella viihtyisä!

 

Työyhteisö on monipuolinen ja kattava, meitä on pääkaupunkiseudulta Ouluun asti, ja kun lasketaan mukaan kumppanit, niin ihan koko Suomessa. Toisaalta olen myös viikoittain Ruotsin, Tanskan ja Norjan kollegoiden kanssa tekemisissä. PostNordin työyhteisön vahvuudet ovat omistautuminen, toistemme auttaminen ja erilaisuuden arvostaminen.

Customer service