PostNord tukee suomalaista koripalloa

Susijengi, Susiladies ja nuorten maajoukkuetoiminta

PostNord tukee ylpeänä suomalaista koripalloa. PostNordin ja Suomen Koripalloliiton yhteistyösopimuksen myötä PostNordista on Suomen koripallomaajoukkueen – Susijengin – pääyhteistyökumppani. 

Yhteistyössä yhdistyy kaksi hienoa kasvutarinaa, jossa toimintaympäristöt ja arvomaailmat hienosti kohtaavat. Suomessa niin PostNord kuin Susijengi ovat haastajia omissa lajeissaan. Kunnioitus pelikenttää ja vastustajia kohtaan on kuitenkin aina läsnä kilpailutilanteessa.

Yhteistyön myötä PostNord näkyy Suomen kaikkien koripallomaajoukkueiden peliasuissa ja ottelutapahtumissa. Yhteistyöllä tähdätään vahvasti Suomi-koriksen menestystarinan jatkumiseen.

We deliver -rahasto tukee vähävaraisten perheiden harrastamista

Vuoden 2018 lopussa Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyössä perustama We deliver -rahasto tukee vähävaraisten lapsiperheiden koripalloharrastusta. We deliver -rahaston avulla PostNord tarjoaa stipendejä koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen. Tukea voi siis hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin. PostNord haluaa olla mahdollistamassa koriksen pelaamista alusta lähtien ja huipulle asti!

Lue lisää We deliver -rahastosta

Seuraa koripalloa:
www.basket.fi
Susijengi Facebookissa
Koripalloliitto Facebookissa
Koripalloliitto Twitterissä


Lisätietoja yhteistyöstä:

Kati Packalen
PostNord
kati.packalen@postnord.com
Puhelin 040 673 5614

Timo Vertio 
Suomen koripalloliitto 
timo.vertio@koripalloliitto.fi 
Puhelin 040 5449872