Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Pakkaaminen

Pakkaa hyvin ja viisaasti, näin lähetyksesi pysyy hyvässä kunnossa ja säästät rahaa.Olemme tehneet kaksi pientä opasta, jotka helpottavat sinua pakkaamisessa.

Jotta lähetyksesi pysyy hyvässä kunnossa, on se pakattava niin, että se kestää iskuja, tärinää ja painetta. Varmista aina, että käytät pakkaamiseen  ehjiä ja tukevia materiaaleja kuten pahvilaatikoita, kuplamuovia, vaahtomuovia, styroxia, teippiä ja pantoja.

Lue vinkit hyvään pakkaamiseen oppaastamme: Paketti, joka kestää koko matkan

Jotkut paketit vaativat tavallista paketointia enemmän, esimerkiksi herkästi särkyvät tavarat ja nesteet tai vaikkapa pitkät tai teräväkärkiset esineet.

Pakkaamalla hyvin säästät myös rahaa

Jos lähetys on pakattu oikein niin, että se voidaan lajitella koneellisesti, vältät mahdolliset käsinlajittelusta koituvat lisämaksut.

Olemme tehneet pienen tarkistuslistan asioista, jotka on hyvä ottaa huomioon, jotta paketti voidaan lajitella koneellisesti. Oppaasta voit myös lukea, millaiset paketit käsitellään aina manuaalisesti - muun muassa rullat, renkaat, pussit, metallikotelot jne.

Tarkista tästä oppaasta kuinka pakkaat niin, että lähetyksesi voidaan lajitella koneellisesti.

Video

Customer service