Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Palvelut yrityksille

Tarjoamme suuren valikoiman erilaisia logistiikka- ja viestintäratkaisuja sinulle ja yrityksellesi. Avullamme tavoitat vastaanottajat oikeaan aikaan, varmasti ja tehokkaasti.

Näin voimme auttaa sinua

Toimitusketju ja logistiikka

Yksinkertaistamme logistiikkasi, jotta voit keskittyä olennaiseen. Meidän avullamme voit lähettää sekä pieniä paketteja että suuria tavarakuljetuksia niin kotimaahan kuin ulkomaillekin.

Verkkokauppa

Toimitukset muodostavat yhä tärkeämmän osan kuluttajien ostokokemuksesta verkkokaupassa. Toimitustapa onkin vähintään yhtä tärkeä kuin toimituksen sisältö. Me tiedämme, miten voit kohdata nykypäivän verkko-ostajat heidän omilla ehdoillaan.

Paketit

Pakettipalvelumme tarjoavat yrityksille monia eri mahdollisuuksia lähetysten hoitamiseen.

Varastointi- ja lisäarvopalvelut

Kasvaako yrityksesi nopeaan tahtiin, ja lisääntyvätkö varastomääräsi? Tarvitseeko yrityksesi suurempia varastotiloja, ja kaipaako koko logistiikkaketjusi tehostusta? Tarjoamme kattavia logistiikkaratkaisuja eri alojen yrityksille.

Etsi palvelut sinulle

Uudet yritykset

Oletko juuri perustanut yrityksen? Uudella yrittäjällä on paljon selvitettävää. Tarjoamme monia käteviä palveluja, jotka helpottavat sekä sinun että asiakkaidesi arkea.

Pienet ja keskisuuret yritykset

Niin pienten kuin vähän suurempienkin yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Mukautamme logistiikka- ja viestintäpalveluitamme siten, että voimme vastata haasteisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Suuryritykset

Suurilla yrityksillä ja organisaatioilla on ainutlaatuisia haasteita ja tarpeita. Kehitämme kanssasi räätälöityjä ratkaisuja logistiikkaan ja viestintään.

Yleisimmät työkalut ja palvelut

Asiakasportaali

Tehosta toimitusten hallintaa asiakasportaalimme avulla.

MyPack Collect

Lähetä enintään 20 kilon painoisia paketteja asiakkaillesi Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan.

MyPack Home

Lähetä enintään 35 kilon painoisia paketteja asiakkaillesi useisiin eri maihin niin Pohjolaan kuin muualle Eurooppaan.

Kaikki työkalumme

Kaikki työkalumme

Työkalujemme avulla voit tilata ja seurata paketti- ja lavakuljetuksia, hakea palvelupisteitä, tarkistaa toimitusajan ja paljon muuta.

Kaikki työkalumme

Customer service