Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä logistiikkaratkaisuja

Kasvaako yrityksesi nopeaan tahtiin, ja lisääntyvätkö varastomääräsi? Tarvitseeko yrityksesi suurempia varastotiloja, ja kaipaako koko logistiikkaketjusi tehostusta? Olemme Pohjoismaiden johtava varastointi- ja lisäarvopalveluiden toimittaja ja tarjoamme kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja eri alojen yrityksille.

Kun annat PostNordin hoitaa yrityksesi logistiikan, tehostat liiketoimintaasi logistiikkaketjun kaikissa vaiheissa. Ratkaisumme kattavat kaiken aina maahantuonnista ja kuljetuksista varastointiin ja jakeluun. IT-järjestelmämme tukevat logistiikkapalvelujamme kokoamalla tiedot eri järjestelmistä ja antamalla ajantasaisen kuvan logistiikkavirroistasi.

Lisätietoa ja palveluita

Verkkokauppa

Monille asiakkaistamme verkkokauppa on tärkeä osa liiketoimintaa. Kehitämme räätälöityjä ja ainutlaatuisia ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Meiltä saat hyviä vinkkejä ja neuvoja juuri omalle toimialallesi. Lue PostNordin kirjoittamia artikkeleita verkkokaupasta, trendeistä, haasteista ja ainutlaatuisista ratkaisuista.

Kuljetuspalvelut

Olemme kuljetusliikkeistä riippumaton varastointi- ja lisäarvopalveluiden tarjoaja. Toimimme pohjoismaisilla kotimarkkinoillamme tehden yhteistyötä kaikkien suurten toimijoiden kanssa.

Varastointi- ja lisäarvopalvelut

Varastointi- ja lisäarvopalveluidemme ansiosta sinun on mahdollista vähentää logistiikkakustannuksiasi kustannustehokkaiden ratkaisujen avulla.

Tuonti-, vienti ja tullaustietoa

Toimitamme lähetykset kaikkialle Pohjoismaihin oman verkostomme kautta sekä muualle maailmaan yhteistyössä vahvojen kumppaneidemme kanssa. Lue lisää, mitä tulee ottaa huomioon vientilähetysten tullauksessa.

Haluatko tietää lisää varastointi- ja lisäarvopalveluistamme?

Lähetä tietosi lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä
 

Yleisimmät varastointi- ja lisäarvopalvelut sekä niihin liittyvät työkalut

PostNord Groupage

Haluaisitko koota kaikki pakettisi ja lavasi yhteen lähetykseen, joka noudetaan luotasi ja toimitetaan vastaanottajalle minne päin Pohjoismaita tahansa? Siinä tapauksessa PostNord Groupage eli ovelta ovelle -palvelumme sopii juuri sinulle.

Asiakasportaali

Tehosta toimitusten hallintaa asiakasportaalimme avulla.

PostNord Pallet

Kun tarvitset kevyemmille lähetyksille toimituksen ovelta ovelle ja haluat seurata niiden kulkua koko matkan ajan.

MyPack Home

Lähetä enintään 35 kilon painoisia paketteja asiakkaillesi useisiin eri maihin niin Pohjolaan kuin muualle Eurooppaan.

MyPack Collect

Lähetä enintään 20 kilon painoisia paketteja asiakkaillesi Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan.

Toimialat

 • Tietoliikenne

  Tarjoamme kustannustehokkaita logistiikkaratkaisuja tietoliikennealan yrityksille. Ratkaisumme ovat resurssitehokkaita, ja toimitussuunnitelmat laaditaan markkinoiden tarpeiden pohjalta.

 • Kirjat ja media

  Toimitatko verkkokauppa-asiakkaillesi kirjoja tai muita mediatuotteita? Tarjoamme tehokkaita jakeluratkaisuja toimialasi tarpeisiin.

 • Päivittäistavarat

  Meillä on pitkä kokemus päivittäistavara-alalta ja täytämme muun muassa toimitusten nopeuteen ja jäljitettävyyteen kohdistuvat tiukatkin vaatimukset.

 • Rakentaminen ja puutarha

  Tarjoamme rakennus- ja puutarha-alan toimijoille erinomaisia ratkaisuja, joiden ansiosta voit keskittyä ydintoimintaasi. Tehostamme toimintaasi huolehtimalla varastoinnista ja kuljetuksista.

 • Muoti ja elämäntapa

  PostNord on kokonaisvaltainen logistiikkakumppani vaate- ja kenkäalan toimijoille. Tunnemme alan ja tarjoamme juuri sellaisia palveluita, jotka vastaavat tarpeisiisi.

 • Lääkkeet ja terveys

  Tiedämme, että apteekkien edellytetään voivan toimittaa lääkkeet 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Huolehdimme siitä, että kaikki apteekit pystyvät täyttämään tämän vaatimuksen. Se on meille arkipäivää.

 • Ajoneuvoteollisuus

  Toimitamme kaiken nopeasti perille, olipa kyse sitten pienistä varaosista tai suurista moottoreista tai korin osista. Kun varastossasi on vähemmän tuotteita, säästät sekä tilaa että rahaa.

Customer service