Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Vilkas-integraatiot

Vilkkaan verkkokaupoista on suora integraatio PostNordin tilausjärjestelmään, jonne verkkokauppatilaus siirtyy saumattomasti ja automaattisesti. Osoitekortit voi tulostaa suoraan verkkokaupan taustahallinnasta.

Vilkas on Suomen johtava, kotimainen verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille verkkokauppaprojekteille. Vilkkaan ratkaisuista voit valita ylläpidetyssä ympäristössä toimivan, kauppiaan itse hallinnoiman verkkokauppapalvelun tai liiketoimintasi kasvun haasteet ratkaisevan, räätälöidyn verkkokauppakokonaisuuden.

Vilkkaan palveluihin ja osaamiseen luottaa jo yli 1500 kotimaista ja ruotsalaista verkkokauppiasta, joiden liiketoiminnan kasvattamista Vilkas tukee helppokäyttöisillä ratkaisuilla, kattavilla palveluilla sekä kotimaisella asiakaspalvelulla ja tuella.

Vilkkaalla on laaja ja tunnettu kumppaniverkosto. Parhaiden kumppaneiden palvelut yhdistettynä Vilkkaan asiantuntemukseen verkkokaupankäynnistä tehostavat verkkokauppiaiden liiketoimintaa.

PostNord-integraation kautta saat Vilkas-verkkokaupassa käyttöösi seuraavat PostNordin palvelut: 

  • PostNord MyPack Collect – Paketit noutopisteisiin ja automaatteihin   
  • PostNord MyPack Home – Paketit suoraan kotiovelle   
  • PostNord Return Drop Off – Helpot palautukset   
  • PostNord Parcel – yrityspakettipalvelu  
  • PostNord Pallet – lavapalvelu  
  • PostNord Groupage – kappaletavara    

Lue lisää  

 

Customer service