Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Terveydenhuollon logistiikkapalvelut

Kuljetamme kaikki terveydenhuollon tarvikkeet turvallisesti ja nopeasti kaikkialle Suomessa.
Ota yhteyttä

Lämpösäädellyt kuljetukset

Turvallisesti koko kuljetusketjun

Ympäristöystävällinen kuljetuskalusto

Monipuoliset lisäpalvelut

Kattava verkosto

Meillä kattava jakeluverkko apteekkien, tavarantoimittajien, sairaaloiden ja muiden terveydenhuollon toimijoiden välillä ympäri Suomen. Tarjoamme aikataulutetut ja lämpösäädellyt kuljetukset, laboratorioiden näytekuljetukset ja muut erikoiskuljetusta vaativat palvelut. Suunnittelemme aina jokaiselle asiakkaalle yksilölliset logistiikkaratkaisut.

Lämpösäädellyt kuljetukset

Kuljetuskalustomme on varustettu lämmönsäätölaitteilla, joiden ansiosta lastin lämpötila on keliolosuhteista huolimatta aina +8–+25 °C välillä halutussa lämpötilassa koko matkan lähettäjältä vastaanottajalle. Lämpötilaa voidaan seurata niin kuljettajan käsipäätteeltä kuin etänäkin.

Taattu turvallisuus

Autoissamme on reaaliaikainen ajoneuvojen paikannusjärjestelmä, jonka avulla auton sijaintia voidaan valvoa koko ajan.

Kaikissa kuljetuksissa noudatetaan terveydenhuoltoalan tukkukauppojen kuljetus- ja turvallisuusohjeita sekä viranomaisten GDP-ohjeita.

Kaikki kuljettajamme on koulutettu tukkukauppojen vaatiman koulutuksen mukaisesti ja tietoa päivitetään säännöllisesti. Suoritamme säännöllisiä sisäisiä auditointeja kuljetusten ja terminaalien osalta.

Varastointi

Varastoissamme noudatetaan tiukasti hygieniamääräyksiä sekä asiakkaiden varastointiohjeita.

Lisäpalvelut

Cross-Docking tai hyllytyspalvelu asiakkaan tiloissa.

Katso video uudesta terveydenhuollon logistiikan kalustostamme

Video

Customer service