Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon
Palvelumme

Näin voimme auttaa sinua

Varastointi- ja lisäarvopalvelut

Kasvaako yrityksesi nopeaan tahtiin, ja lisääntyvätkö varastomääräsi? Tarvitseeko yrityksesi suurempia varastotiloja, ja kaipaako koko logistiikkaketjusi tehostusta? Tarjoamme kattavia logistiikkaratkaisuja eri alojen yrityksille.

Toimitusketju ja logistiikka

Yksinkertaistamme logistiikkasi, jotta voit keskittyä olennaiseen. Meidän avullamme voit lähettää sekä pieniä paketteja että suuria tavarakuljetuksia niin kotimaahan kuin ulkomaillekin.

Verkkokauppa

Toimitukset muodostavat yhä tärkeämmän osan kuluttajien ostokokemuksesta verkkokaupassa. Toimitustapa onkin vähintään yhtä tärkeä kuin toimituksen sisältö. Me tiedämme, miten voit kohdata nykypäivän verkko-ostajat heidän omilla ehdoillaan.

Paketit

Pakettipalvelumme tarjoavat yrityksille monia eri mahdollisuuksia lähetysten hoitamiseen.

Etsi palvelut sinulle

Uudet yritykset

Oletko juuri perustanut yrityksen? Uudella yrittäjällä on paljon selvitettävää. Tarjoamme monia käteviä palveluja, jotka helpottavat sekä sinun että asiakkaidesi arkea.

Pienet ja keskisuuret yritykset

Niin pienten kuin vähän suurempienkin yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Mukautamme logistiikka- ja viestintäpalveluitamme siten, että voimme vastata haasteisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Suuryritykset

Suurilla yrityksillä ja organisaatioilla on ainutlaatuisia haasteita ja tarpeita. Kehitämme kanssasi räätälöityjä ratkaisuja logistiikkaan ja viestintään.

Kaikki työkalumme

Työkalujemme avulla voit tilata ja seurata paketti- ja lavakuljetuksia, hakea palvelupisteitä, tarkistaa toimitusajan ja paljon muuta.

Kaikki työkalumme

Yleisimmät työkalut ja palvelut

Asiakasportaali

Tehosta toimitusten hallintaa asiakasportaalimme avulla.

PostNord MyPack Collect

Lähetä paketti, jonka vastaanottaja voi hakea noutopisteestä saatuaan ensin saapumisilmoituksen.

PostNord MyPack Home

Lähetä seurannallinen paketti, jonka vastaanottaja Pohjoismaissa ja Euroopassa voi valita tarjotuista toimitusaika-  ja -tapavaihtoehdoista itselleen sopivimman.

Kundservice