Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge
Verkkokauppa

PostNord toimittaa Varustelekan kotimaan lähetykset luotettavasti perille

Armeijaylijäämän ja ulkoilun erikoisliike Varusteleka palvelee asiakkaitaan Helsingin myymälän ja verkkokaupan kautta ympäri maailman. Yksi Varustelekan kotimaan lähetyskumppaneista on PostNord. Vaikka verkkokauppatilauksia on tehty ja lähetyksiä laitettu liikkeelle kuluvana vuonna ennätyksellisen paljon, on PostNord onnistunut toimittamaan ne luotettavasti perille.

Varusteleka on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Tällä hetkellä yritys on alallaan koko Euroopan suurin toimija.

– Varustelekaa pidetään rehellisenä, reiluna ja huumorintajuisena, kuvailee toimitusketjujohtaja Elina Laine.

– Meiltä saa hyvälaatuista tavaraa edulliseen hintaan. Yhteistyökumppaneita valitessa meille on tärkeintä se, että että myös he ovat hyvien puolella – että heihin voi luottaa ja että he toimivat yhtä luotettavasti kuin me, Laine painottaa.

Lähetysmäärien ennätysvuosi


70 % kaikesta Varustelekan myynnistä tulee verkkokaupan kautta. Kuluvana vuonna tullaan lähettämään vajaat 200 000 kotimaan lähetystä.

– Se on meille todella paljon. Tämä tulee olemaan ennätysvuosi, Laine iloitsee.

– Olemme tehneet yhteistyötä PostNordin kanssa pian noin vuoden. PostNord kuljettaa verkkokauppamme lähetykset kotimaisille asiakkaille, Laine kertoo.


"Toimitukset toimivat ajallaan ja ripeästi"


Tilatessaan tuotteita Varustelekalta tietää asiakas saavansa hyvälaatuista tavaraa. Asiakas odottaa myös saavansa tuotteen itselleen ehjänä ja nopealla aikataululla.

– Nykyaika ja sosiaalinen media tekevät kaikesta tällaisesta toiminnasta hyvin läpinäkyvää. Jos jokin asia ei toimi, niin siitä kyllä puhutaan ja kaikki tietävät siitä. Totta kai meille on siis tärkeää se, että prosessit ja lähetykset toimivat, Laine sanoo.

– PostNord on tehnyt kyllä sen minkä on luvannutkin. Toimitukset toimivat ajallaan ja ripeästi, Laine toteaa.

Katso Varustelekan toimitusketjujohtaja Elina Laineen haastattelu videolta

Video

Tutustu Online-asiakkuuteemme, joka on helppo ja nopea tapa saada PostNordin palvelut käyttöösi!

Tule asiakkaaksi

Customer service