Joulusesonki 2021

Loppuvuoden sesongin hektisin vaihe on marraskuun lopulta jouluun asti jatkuva ajanjakso. Me PostNordilla olemme valmistelleet loppuvuotta jo usean kuukauden ajan ja tehneet vuoden aikana lukuisia parannuksia, jotta sesonki sujuisi vaivatta. Seuraa täältä sesongin sujumista ja katso muun muassa tärkeät päivämäärät ja vinkit, jotta pakettisi kulkevat sujuvasti asiakkaille vilkkaimpaan pakettiaikaan.

Viimeiset lähetyspäivät ennen joulua

Kotimaan lähetykset ehtivät perille ennen joulua, kun ne lähetetään viimeistään tiistaina 21. joulukuuta. Huomaathan, että 97–99-alkuisille postinumeroalueille toimitettavat lähetykset tulee laittaa matkaan jo maanantaina 20. joulukuuta.

Ruotsiin toimitettavat lähetykset ehtivät perille ennen joulua, kun ne lähetetään viimeistään perjantaina 17. joulukuuta. Muihin maihin toimitettavien lähetysten viimeiset lähetyspäivät vaihtelevat kohdemaan mukaan.

Monipuoliset toimitusmahdollisuudet

Olemme laajentaneet noutopisteverkostoamme pitkin vuotta, jotta paketin noutaminen sujuisi mahdollisimman helposti. Verkostoon kuuluu tällä hetkellä yhteensä 1 930 noutopistettä, joista pakettiautomaatteja on 630. Lisäksi avaamme vuoden loppuun mennessä yli 20 uutta pakettiautomaattia.

Lisäämme suosituimpien noutopisteiden täyttökertoja sesongin alla, ja toimitamme lähetyksiä noutopisteisiin myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Lauantaitoimituksia tehdään 20. marraskuuta ja sunnuntaitoimituksia 5. joulukuuta lähtien.

Kotitoimituksia teemme 27. marraskuuta alkaen myös lauantaisin pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun alueilla. Lauantaitoimitukset tapahtuvat kello 10 ja 16 välillä.

Taataksemme lähetysten sujuvan liikkumisen ympäri Suomen olemme lisänneet terminaalien välillä tapahtuvien runkokuljetusten määrää ja varanneet lisäautoja suosituimmille reiteille.

Kuluttaja-asiakaspalvelumme palvelee laajennetuin aukioloajoin

Kuluttajien asiakaspalvelu nopeutuu ja tehostuu, kun asiakaspalvelumme laajennetut aukioloajat käynnistyvät maanantaina 29. marraskuuta. Arkisin asiakaspalvelu on avoinna kaksi tuntia pidempään eli kello 7–20. Lisäksi asiakaspalvelu on avoinna myös lauantaisin kello 10–16.

Kaikki kuluttaja- ja yritysasiakaspalvelumme aukioloajat ja yhteystiedot 

Ota kaikki hyöty irti sesonkikaudesta valmistautumalla joulukauppaan

Lue seitsemän vinkkiä sujuvampaan joulukauppaan.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous