Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Arvot

Kilpaillulla ja koko ajan muuttuvalla alalla meillä on erityisen tärkeää olla yhteiset arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan palveluitamme, ja kaikkea toimintaamme ohjaavat tiiviisti meille tärkeät arvot.

Läsnäolo

Läsnäolo tarkoittaa, että olemme käytettävissä ja tavoitettavissa. Aina ja kaikkialla. Se tarkoittaa myös, että kuuntelemme ja ymmärrämme, mitä juuri nyt tapahtuu – yhteiskunnassa, kahvihuoneessa ja jakeluketjussa. 
Se tarkoittaa, että olemme aina läsnä.

Luotettavuus

Olemme olleet alalla lähes 400 vuotta, ja vuosia tulee vielä paljon lisää. Kautta vuosien olemme tehneet viestinnästä ja liiketoiminnasta mahdollista ihmisille, yhteiskunnalle ja yrityksille. 
Otamme tehtävämme vakavasti. Ihmiset voivat luottaa siihen, että pidämme lupauksemme – olipa kyse täsmällisistä toimituksista tai siitä, että huolehdimme toisistamme. 

Vastuullisuus

Olemme sitoutuneet viemään toimialaamme kestävään suuntaan. Pidämme huolta työntekijöistä, jotka muovaavat yritystämme, ja kunnioitamme ympärillämme olevaa ympäristöä ja yhteiskuntaa.

 

Customer service