Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

API ja widgetit

Tarjoamme lukuisia lähettämiseen ja vastaanottamiseen liittyviä online-palveluita, jotka ovat käytettävissäsi APIn tai widgettien avulla.

Rekisteröidy palveluidemme käyttäjäksi, niin saat widgetit ja APIt yrityksesi käyttöön. Kun olet rekisteröitynyt, sinulle toimitetaan ID, jonka tarvitset käyttääksesi online-palveluitamme. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös tietoja palvelujen päivityksistä. Voit käyttää samaa rekisteröintitunnusta kaikkiin widgetteihin ja online-palveluihimme.

Rekisteröityminen on ilmaista ja voit myös poistaa rekisteröintisi milloin vain.

Rekisteröi Basic plan
Hallinnoi API-tiliäsi
Erityisehdot (englanniksi)

Widgetit

Widget on toiminto, joka voidaan liittää suoraan yrityksesi verkkosivuille. Widget on mahdollista muuttaa myös yrityksesi graafiseen ilmeeseen sopivaksi.

Widgetin asentaminen vaatii html-osaamista ja verkkopalveluiden ylläpito-oikeudet. Ota tarvittaessa yhteyttä verkkosivustosi ylläpitäjään.

Saatavilla olevat widgetit

Lähetysten seuranta

Lähetysten seuranta-widgetin avulla voit näyttää Lähetysten seuranta -toiminnon suoraan yrityksesi verkkopalvelussa.

Widget tukee myös suorahakua. Voit esimerkiksi lähettää asiakkaillesi lähetystunnuksen sähköpostina, josta asiakas voi klikata suoraan lähetyksensä seurantaan. Toiminnallisuus edellyttää kuitenkin, että linkki osoittaa niille nettisivuille, joille widget on asennettu.

Tekninen dokumentaatio (englanniksi)

APIt

APIen avulla voit integroida PostNordin järjestelmien tuottamaa tietoa yrityksenne järjestelmiin. Informaation käyttö ja esittäminen on asiakasyrityksen vastuulla. Integrointi edellyttää järjestelmäkehitystä.

APIt

Lähetysten seuranta

Lähetysten seuranta -palvelun avulla voidaan seurata lähetyksen etenemistä yrityksenne sisäisissä tai ulkoisissa verkkopalveluissa. Voit esimerkiksi näyttää lähetyksen etenemiseen liittyvää tietoa osana tilausinformaatiota tai osana mobiilisovellusta.

Lue lisää Lähetuksen seuranta -palvelusta

PostNord-palvelupisteet

PostNord-palvelupisteiden haku on palvelu, jonka avulla postinumerotieto voidaan muuntaa ao. postinumeroalueen noutopisteen nimeksi ja osoitteeksi Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Näin esimerkiksi asiakaspalvelunne voi helposti löytää tiedon siitä, mihin palvelupisteeseen lähetys toimitetaan. Palvelua voidaan myös käyttää luotaessa MyPack-lähetyksiä Suomeen tai Norjaan.

Lue lisää palvelupisteistä

Toimitusaikalaskuri

Toimitusaikalaskurilla voi laskea paketti- ja lavapalvelujemme toimitusaikoja eri kohteisiin. Voit myös tarkistaa, millaisia palveluita on tarjolla ja milloin on lähetyksen arvioitu jakelupäivä. Tämä edellyttää, että noutotilaus on tehty ajallaan.

Palvelun avulla verkkokauppa voi laskea suuntaa antavan jakeluajankohdan.

Tekninen dokumentaatio (englanniksi)

Customer service