Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin tilaus- ja toimitusketjusi vaiheisiin

Yksinkertaistamme logistiikkasi kaikissa toimitusketjun vaiheissa, jotta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeää. Lähetitpä sitten pieniä paketteja tai suuria konttikuljetuksia, tarjoamme sinulle sopivan ratkaisun.

Harkitseeko sinunkin yrityksesi – monien muiden nopeasti kasvavien yritysten tavoin – kumppanuutta sellaisen toimijan kanssa, joka voi huolehtia kaikista logistiikkahaasteista ja yrityksen kasvavista volyymeista?

Silloin sinun kannattaa valita logistiikkakumppani, joka voi räätälöidä palveluitaan muuttuvien tarpeidesi pohjalta ja joka tarjoaa perinteisten varastointipalveluiden ohella myös erilaisia lisäarvopalveluita. PostNordilla on pitkä kokemus räätälöidyistä varastointipalveluista, jotka vastaavat markkinoilla vallitseviin vaatimuksiin ja toiveisiin. Tarjoamme innovatiivisia ja yksilöllisiä lisäarvopalveluita varastotoimintojesi tehostamiseen.

Tarjontamme kattaa muun muassa seuraavat lisäarvopalvelut

  • tuotteiden merkitseminen
  • tuotteiden uudelleenpakkaus
  • teknisten tuotteiden konfigurointi
  • palautusten käsittely
  • ns. display-lavojen kokoaminen valmiiksi myymälöiden esillepanoa varten.

Edellä lueteltujen esimerkkien lisäksi voimme kehittää yhdessä ratkaisuja, jotta yrityksesi saa kaikki tarvitsemansa lisäarvopalvelut. Vain luovuus ja mielikuvitus ovat rajana.

Haluatko tietää lisää, miten voimme ratkaista haasteesi lisäarvopalveluillamme toimitusketjusi kaikissa vaiheissa? Ota yhteyttä myyntiimme.

Toimitusketjuun ja logistiikkaan liittyvät palvelumme

Kuljetusratkaisut saapuviin ja lähteviin logistiikkavirtoihin

Huolehdimme saapuvista ja lähtevistä toimituksista riippumatta siitä, minkä kuljetusratkaisun valitset tai mistä tavara tulee.

Varastointi- ja lisäarvopalvelut

Varastointi- ja lisäarvopalveluidemme ansiosta sinun on mahdollista vähentää logistiikkakustannuksiasi kustannustehokkaiden ratkaisujen avulla.

Verkkokauppa

Monille asiakkaistamme verkkokauppa on tärkeä osa liiketoimintaa. Kehitämme räätälöityjä ja ainutlaatuisia ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Meiltä saat hyviä vinkkejä ja neuvoja juuri omalle toimialallesi. Lue PostNordin kirjoittamia artikkeleita verkkokaupasta, trendeistä, haasteista ja ainutlaatuisista ratkaisuista.

Läpinäkyvyys ja tiedottaminen

Asiakasportaalimme ja API-rajapintojemme avulla lisäämme koko tavaravirran läpinäkyvyyttä sekä asiakkaillemme että omia toimintojamme varten, jotta voimme ohjata saapuvia toimituksia tehokkaasti ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

Pakkaaminen

Lähetys on pakattava oikein, jotta se saapuu ehjänä perille. Kaikki paketit käsitellään koneellisesti, kuljetetaan perille ajoneuvoissa sekä lastataan samaan kuormaan erikokoisten, -muotoisten ja -painoisten tavaroiden kanssa.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisätietoa.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.
 

Toimitusketjuun ja logistiikkaan liittyvät yleisimmät työkalut ja palvelut

Asiakasportaali

Tehosta toimitusten hallintaa asiakasportaalimme avulla.

PostNord Groupage

Haluaisitko koota kaikki pakettisi ja lavasi yhteen lähetykseen, joka noudetaan luotasi ja toimitetaan vastaanottajalle minne päin Pohjoismaita tahansa? Siinä tapauksessa PostNord Groupage eli ovelta ovelle -palvelumme sopii juuri sinulle.

PostNord Pallet

Kun tarvitset kevyemmille lähetyksille toimituksen ovelta ovelle ja haluat seurata niiden kulkua koko matkan ajan.

Customer service