Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Kuljetuspalvelu

Paketteja lähetetään entistä enemmän, verkkokauppa kasvaa huimaa vaihtua, digitalisaatio etenee vääjäämättä. Muuttuvassa ympäristössä PostNord toteuttaa laadukkaita ja luotettavia kuljetuspalveluita erikokoisille yrityksille monenlaisiin tarpeisiin.

Jokaisen yrityksen logistiikkatarpeet ovat yksilölliset. Kaipasipa yrityksesi kuljetuspalveluita lähelle tai kauas, pienille paketeille tai laajoille lavakuljetuksille, meillä on sinulle sopiva kuljetusratkaisu! PostNord on johtava Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa tarjottavien logistiikka- ja kuljetusratkaisujen sekä varastointipalveluiden toimittaja.

Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla kehitämme uusia ratkaisuja tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa. Samaan aikaan kasvatamme jakeluverkostoamme myös Euroopassa ja kuljetamme paketteja kaikkialle maailmaan. Erityisesti kehitämme kuljetuspalveluita kehittyvien verkkokauppamarkkinoiden tarpeisiin.

Mikäli olet kiinnostunut kuljetuspalveluistamme, ole yhteydessä meihin, niin katsotaan sinua parhaiten palveleva kuljetusratkaisu!

Kuljetukset kotimaassa

PostNord auttaa tavoittamaan vastaanottajat kotimassa oikeaan aikaan, luotettavasti ja tehokkaasti. Kotimaan kuljetuspalvelut tavoittavat niin yritykset kuin yksityishenkilötkin.

Kuljetukset ulkomaille

Kun asiakkaasi ovat Euroopassa tai kauempana maailmalla, PostNord kuljettaa. PostNord tarjoaa kuljetuspalveluja ympäri maailman sekä globaaleja logistiikkaratkaisuja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Customer service