Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Modernit varastointipalvelut yrityksille

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä!

Varastopalvelumme räätälöidään yrityksesi tarpeisiin sopiviksi ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimitusketjuanne. Ulkoistamalla varastoinnin PostNordille saavutat kustannustehokkuutta ja saat käyttöösi nykyaikaiset tehokkaat varastointiratkaisut!

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki toimitusketjuun kuuluvat logistiikkapalvelut tuotteiden varastoinnista aina varastonohjausjärjestelmiin.

Varastointipalvelumme koostuvat seuraavista peruspalveluista:

 • Tavaran vastaanotto
 • Säilyttäminen
 • Tavaran lähettäminen
 • Jakelu

Joustavat varastopalvelut sinun tarpeisiin

Laajoista logistiikkapalveluista voimme yhdessä suunnitella yrityksellesi sopivan kokonaisratkaisun. Meillä on erityisosaamista muun muassa varaosa-, päivittäistavara-, tukkukauppa-, verkkokauppa ja rengaslogistiikasta. Lisäarvopalveluillamme voit tehostaa yrityksesi toimitusketjua yhä enemmän. Lue lisäarvopalveluistamme.

Modernit logistiikkakeskukset

Ajanmukaiset logistiikkakeskuksemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Vantaalla, Turussa ja Lahdessa. Tilakapasiteettimme on yhteensä noin 65 000 m². Meillä on tullivarasto-oikeudet sekä luvat muun muassa elintarvikkeiden, lääkeaineiden  ja vaarallisten aineiden varastointiin.

Käytämme keskuksissamme toiminnanohjausjärjestelmää, joka voidaan yhdistää helposti asiakkaidemme tietojärjestelmiin. Käytämme puheohjattua keräilyä, viivakooditekniikkaa ja panostamme voimakkaasti prosessien ja teknologian kehittämiseen yksiköissämme.

Varastointi Online

Seuraa tuotteita tai hae reaaliaikaiset saldotiedot varastossa olevista tuotteista.

Kirjaudu sisään

PostNord SCS palvelukuvaus Voimassa 1.9.2019 alkaen


PostNord SCS erityisehdot
Yleiset sopimusehdot

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Customer service