Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon
Varastointi- ja lisäarvopalvelut

Kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä logistiikkaratkaisuja

Kasvaako yrityksesi nopeaan tahtiin, ja lisääntyvätkö varastomääräsi? Tarvitseeko yrityksesi suurempia varastotiloja, ja kaipaako koko logistiikkaketjusi tehostusta? Olemme Pohjoismaiden johtava varastointi- ja lisäarvopalveluiden toimittaja ja tarjoamme kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja eri alojen yrityksille.

Kun annat PostNordin hoitaa yrityksesi logistiikan, tehostat liiketoimintaasi logistiikkaketjun kaikissa vaiheissa. Ratkaisumme kattavat kaiken aina maahantuonnista ja kuljetuksista varastointiin ja jakeluun. IT-järjestelmämme tukevat logistiikkapalvelujamme kokoamalla tiedot eri järjestelmistä ja antamalla ajantasaisen kuvan logistiikkavirroistasi.

Varastointi- ja lisäarvopalvelut

Lisätietoa ja palveluita

Verkkokauppa

Monille asiakkaistamme verkkokauppa on tärkeä osa liiketoimintaa. Kehitämme räätälöityjä ja ainutlaatuisia ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Meiltä saat hyviä vinkkejä ja neuvoja juuri omalle toimialallesi. Lue PostNordin kirjoittamia artikkeleita verkkokaupasta, trendeistä, haasteista ja ainutlaatuisista ratkaisuista.

Kuljetuspalvelut

Olemme kuljetusliikkeistä riippumaton varastointi- ja lisäarvopalveluiden tarjoaja. Toimimme pohjoismaisilla kotimarkkinoillamme tehden yhteistyötä kaikkien suurten toimijoiden kanssa.

Varastointi- ja lisäarvopalvelut

Varastointi- ja lisäarvopalveluidemme ansiosta sinun on mahdollista vähentää logistiikkakustannuksiasi kustannustehokkaiden ratkaisujen avulla. Tarjoamme palveluita eri tavaravirtoja varten: verkkokaupoille, myymälöille, tukkuliikkeille ja palautuslähetyksiin. Tarjoamme perinteisiä varastoratkaisuja, jotka perustuvat lavoihin, hyllyihin ja varastoautomaatteihin, sekä kämmentietokoneita ja Pick-by-Voice-tekniikkaa hyödyntäviä ratkaisuja. Panostamme lisäksi automaation ja muun uudenaikaisen tekniikan kehittämiseen.

Tuonti-, vienti ja tullaustietoa

Toimitamme lähetykset kaikkialle Pohjoismaihin oman verkostomme kautta sekä muualle maailmaan yhteistyössä vahvojen kumppaneidemme kanssa. Lue lisää, mitä tulee ottaa huomioon vientilähetysten tullauksessa.

Haluatko tietää lisää varastointi- ja lisäarvopalveluistamme?

Lähetä tietosi lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä

Yleisimmät varastointi- ja lisäarvopalvelut sekä niihin liittyvät työkalut

PostNord Groupage

Haluaisitko koota kaikki pakettisi ja lavasi yhteen lähetykseen, joka noudetaan luotasi ja toimitetaan vastaanottajalle minne päin Pohjoismaita tahansa? Siinä tapauksessa PostNord Groupage eli ovelta ovelle -palvelumme sopii juuri sinulle.

Asiakasportaali

Tehosta toimitusten hallintaa asiakasportaalimme avulla.

PostNord Pallet

Kun tarvitset kevyemmille lähetyksille toimituksen ovelta ovelle ja haluat seurata niiden kulkua koko matkan ajan.

PostNord InNight

Noudamme tavarat luotasi iltapäivällä, kuljetamme ne yön aikana ja toimitamme ne asiakkaillesi yhteisesti sovitun kuljetusaikataulun mukaisesti.

PostNord MyPack Home

Lähetä seurannallinen paketti, jonka vastaanottaja Pohjoismaissa ja Euroopassa voi valita tarjotuista toimitusaika-  ja -tapavaihtoehdoista itselleen sopivimman.

PostNord MyPack Collect

Lähetä paketti, jonka vastaanottaja voi hakea noutopisteestä saatuaan ensin saapumisilmoituksen.

Asiakaslehti Tempo

PostNordin asiakaslehti Tempo tarjoaa uutisia ja reportaaseja pohjoismaisista logistiikkamarkkinoista. Lehti on asiakkaille maksuton ja ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Asiakaslehti Tempo

Toimialat

Tietoliikenne

Tarjoamme kustannustehokkaita logistiikkaratkaisuja tietoliikennealan yrityksille. Ratkaisumme ovat resurssitehokkaita, ja toimitussuunnitelmat laaditaan markkinoiden tarpeiden pohjalta.

Kirjat ja media

Toimitatko verkkokauppa-asiakkaillesi kirjoja tai muita mediatuotteita? Tarjoamme tehokkaita jakeluratkaisuja toimialasi tarpeisiin.

Päivittäistavarat

Meillä on pitkä kokemus päivittäistavara-alalta ja täytämme muun muassa toimitusten nopeuteen ja jäljitettävyyteen kohdistuvat tiukatkin vaatimukset.

Rakentaminen ja puutarha

Tarjoamme rakennus- ja puutarha-alan toimijoille erinomaisia ratkaisuja, joiden ansiosta voit keskittyä ydintoimintaasi. Tehostamme toimintaasi huolehtimalla varastoinnista ja kuljetuksista.

Muoti ja elämäntapa

PostNord on kokonaisvaltainen logistiikkakumppani vaate- ja kenkäalan toimijoille. Tunnemme alan ja tarjoamme juuri sellaisia palveluita, jotka vastaavat tarpeisiisi.

Lääkkeet ja terveys

Tiedämme, että apteekkien edellytetään voivan toimittaa lääkkeet 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Huolehdimme siitä, että kaikki apteekit pystyvät täyttämään tämän vaatimuksen. Se on meille arkipäivää.

Ajoneuvoteollisuus

Toimitamme kaiken nopeasti perille, olipa kyse sitten pienistä varaosista tai suurista moottoreista tai korin osista. Kun varastossasi on vähemmän tuotteita, säästät sekä tilaa että rahaa.

Kundservice