Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNord auttaa Finntackia kasvamaan kansainvälisesti

Hevostarvikkeiden valmistaja ja myyjä Finntack investoi tällä hetkellä vahvasti kasvuun. Seuraavan kolmen vuoden aikana verkkokaupan kuluttajamyynti on tarkoitus moninkertaistaa. Jotta tämä olisi mahdollista, on kaikkien Finntackin kumppaneiden oltava valmiita tukemaan kasvua. PostNordin toimitusvarmuus ja nopeus ovat tuotteiden toimituksen kannalta keskeisessä roolissa.

Finntack valmistaa ja myy erilaisia hevostarvikkeita aina ravikärryistä tekstiileihin niin ammattilaisille kuin harrastajille. 

– Erityisesti digitaalinen myynti ja verkkokauppa kasvavat todella voimakkaasti nyt. Siinä PostNord on meille tärkeä kumppani, kertoo Finntackin toimitusjohtaja Johannes Nevanlinna.

PostNord palvelee ympäri Eurooppaa

Finntackin verkkokaupassa myydään kaikkia valikoimasta löytyviä tuotteita takeista ja housuista ravikärryihin. Osa kuljetuksista kulkee lavoilla, osa korkeintaan 30 kilon laatikoissa. Pääosa asiakkaista on Suomessa ja Pohjoismaissa, mutta kuljetuksia lähtee silti tasaiseen tahtiin eri puolille Eurooppaa.

– Yksi tärkeä juttu PostNordin kilpailukyvyssä on se, että pystyvät palvelemaan meitä ympäri Eurooppaa, Nevanlinna kiittelee. 

Toimitusten nopeus ja varmuus toiminnan kulmakivi

Tulevaisuudessa PostNordin rooli tulee kasvamaan entisestään, sillä Finntack kasvaa voimakkaasti. Nyt tehdyt investoinnit tähtäävät siihen, että volyymeja voidaan kasvattaa erityisesti verkkokaupan puolella.

– Seuraavan kolmen vuoden aikana meidän on tarkoitus moninkertaistaa verkkokaupan kuluttajamyynti. Vaadimme nyt kumppaneiltamme sitä, että he ovat mukana tekemässä tätä kasvua. Myös pitkäaikaisten kumppaneiden, kuten vaikka PostNordin, pitää olla hereillä ja mukana tukemassa meitä, Nevanlinna sanoo.

– Palvelutason pitää olla huipussaan. Toimitusten nopeus ja varmuus ovat toiminnan kulmakivi, Nevanlinna painottaa.

 

Katso videolta Finntackin toimitusjohtajan Johannes Nevanlinnan haastattelu

Video

Tutustu Online-asiakkuuteemme, joka on helppo ja nopea tapa saada PostNordin palvelut käyttöösi!

Tule asiakkaaksi

Customer service