Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Toimitus kotiin

Toimitamme paketit kotiovellesi

PostNord toimittaa tilaamasi paketin kotiovellesi arkisin klo 8-16 koko Suomessa sekä iltaisin klo 16.30-22 pääkaupunkiseudulla (Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava ja Tuusula), Turussa ja Tampereella.

Mikäli paketin tiedoissa on puhelinnumero tai sähköpostiosoite, lähetämme vastaanottajalle tekstiviestin tai sähköpostin, jossa on mahdollisuus valita itselleen sopivin toimitusaika. 

HUOM! Jos sinulla on pakettisi sisältöön, tilausmuutoksiin tai reklamointiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä tavaran lähettäneeseen yritykseen. Paketilla ei ole automaattista palautusoikeutta sen jälkeen, kun se on toimitettu vastaanottajalle.

Kotiin toimitettava paketti viedään noutopisteelle, mikäli vastaanottaja ei ole kotona

Vastaanottaja saa noutopisteestä tiedon PostNordin mobiilisovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostilla, kuten aiemmatkin pakettiin liittyvät saapumisilmoitukset.

Paketti toimitetaan vastaanottajan postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen, joka on määritelty hyvien aukioloaikojen ja alueen yleisen saavutettavuuden, kuten hyvien kulkuyhteyksien ja pysäköintimahdollisuuksien perusteella.

 

Valtakirjat

Etkö pääse itse noutamaan pakettiasi? Joissain tapauksissa paketin noutaja tarvitsee valtakirjan. Täytä valtakirja, tulosta ja anna allekirjoitettuna mukaan paketin noutajalle.

Lähetysten seuranta

Voit seurata pakettisi kulkua lähetystunnuksen avulla

Mobiilisovellus

Kätevimmin seuraat ja hallinnoit pakettejasi PostNordin mobiilisovelluksen avulla.

Customer service