Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Toimitus noutopisteeseen

PostNord toimittaa verkkokauppatilauksesi nopeasti ja turvallisesti lähimpään palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin.

PostNordin noutopisteitä on Suomessa jo yli 2 000 ja ne sijaitsevat muun muassa K-Marketien, S-Marketien, R-kioskien ja Lidlien yhteydessä.

Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen mobiilisovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos käytät PostNordin sovellusta, saat kätevästi pakettisi saapumistiedon sovelluksen viestinä, eikä erillistä tekstiviestiä lähetetä.

Saapumisilmoituksessa on ohjeet paketin noutoon ja siitä näet voitko noutaa paketin PIN-koodin avulla vai tarvitsetko henkilöllisyystodistuksen. Lähiboksin luukku avautuu suoraan PostNordin mobiilisovelluksella, eikä siinä tarvita koodia.

Huom! Jos sinulla on pakettisi sisältöön, tilausmuutoksiin tai reklamointiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä tavaran lähettäneeseen yritykseen.

Löydä lähin noutopiste

Voit hakea noutopistettä postinumerolla tai katuosoitteella.

PostNord-mobiilisovellus

Mobiilisovelluksemme avulla voit seurata paketin kulkua ja löydät noutopisteiden sijainnit.

Valtakirjat

Etkö pääse itse noutamaan pakettiasi? Joissain tapauksissa paketin noutaja tarvitsee valtakirjan. Täytä valtakirja, tulosta ja anna allekirjoitettuna mukaan paketin noutajalle.

Pakettiautomaatit

PostNordin lähetykset voit noutaa PostNordin omista ja Pakettipisteen automaateista. Monilla alueilla valittavana on uudenlaiset PostNordin Lähiboksit, joista voit noutaa pakettisi mobiilisovelluksen avulla milloin vain.

Customer service