Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNordin uudistunut ja monipuolinen noutopisteverkosto valmiina suomalaisten käyttöön

Uusi lehti on kääntynyt PostNordin historiassa, kun viimeiset paketit vietiin perjantaina noutopisteille kumppanin kyydissä. Tästä eteenpäin kuljetamme kaikki paketit asiakaslähtöisesti, vastuullisesti ja omilla ehdoillamme, omassa verkostossa.

Noutopisteverkoston ottaminen omaan hallintaan on jatkunut PostNordilla jo parin vuoden ajan. Tavoitteena on ollut ja tulee jatkossakin olemaan Suomen paras palvelu verkkokauppaostajille.

Lyhyellä aikavälillä oma noutopisteverkosto mahdollistaa nopeammat ja sujuvammat toimitukset vastaanottajille. Pidemmällä tähtäimellä PostNordille on myös tärkeää olla riippumaton kumppaneiden kehitysresursseista ja strategiavalinnoista, ja pystyä kehittämään palvelua omien tavoitteidensa ja arvojensa mukaisesti. Jakeluverkostoa kehitetään PostNordilla asiakaslähtöisyyden ja vastuullisuuden ehdoilla, oman toiminnan ja prosessien tehokkuutta unohtamatta.

Suomen laajin ulkoautomaattiverkosto täydentää sisäautomaatteja ja palvelupisteitä

Koska arki ei ole kaikille samanlaista, PostNord rakentaa noutopisteverkostostaan monipuolisen. PostNord on rakentanut Suomeen ensimmäisen ulkoautomaattiverkoston, joka levittäytyy 500 automaatilla jo 250 sijaintiin läpi Suomen. Lähibokseista paketin voi noutaa ympäri vuorokauden, ja ne avautuvat ilman kosketusta PostNordin mobiilisovelluksella. Lähibokseja löytyy tällä hetkellä taloyhtiöiden pihoilta sekä muun muassa Lidlin ja S-ryhmän myymälöiden edustoilta. Loppuvuoden sesonkiin mennessä koko ajan laajeneva Lähiboksi-verkosto on tarkoitus ulottaa jo 350 sijaintiin.

Kauppojen yhteydessä sijaitsevat pakettiautomaatit ovat monen suosikkeja, sillä ne osuvat arjen reittien varrelle ja niiden aukioloajat ovat usein laajat. Osalle on kuitenkin nimenomaan tärkeää, että noutopisteeltä saa palvelua ja paketin ojentaa ihminen – ehkäpä hymyn ja kuulumisten vaihdon kera. PostNordin verkostoon kuuluukin niin pakettiautomaatteja kuin miehitettyjä palvelupisteitä.

”PostNordin tarina alkoi Suomessa 10 vuotta sitten, ja nyt on aika laittaa uuden vuosikymmenen kunniaksi uusi vaihde silmään. Haluamme olla strategiamme mukaisesti paras valinta verkkokaupan kassalla, ja noutopisteverkoston ottaminen omaan hallintaan ulkoistetun mallin sijaan mahdollistaa isojen harppausten ottamisen tällä tiellä”, PostNord Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

Loppuvuoden ale- ja joulusesongissa paketteja voi noutaa 2 300 noutopisteeltä

Noutopisteverkoston laajeneminen jatkuu vielä lokakuun ajan, jonka jälkeen laajentuminen taukoaa ja PostNordilla keskitytään varmistamaan loppuvuoden sesongin sujuvuus. Sesonkiin mennessä PostNord toimittaa paketteja 2 300 paikkaan läpi Suomen. Valittavana on ulkotiloissa sijaitsevia Lähiboksi-automaatteja 350 sijainnissa, kauppakeskusten yhteydessä sijaitsevia sisäautomaatteja (Pakettipiste) 850 sijainnissa sekä yli 1 100 palvelupistettä esimerkiksi Keskon myymälöissä.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service