Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNord aloitti suorat toimitukset Pakettipisteen automaatteihin

PostNord on aloittanut suorat toimitukset lajitteluterminaaleistaan Pakettipisteen automaatteihin. Tähän asti PostNord on toimittanut paketit Pakettipisteisiin kumppanin kautta. Noutopistetoimitusten ottaminen omaan hallintaan on osa PostNordin strategiaa olla suomalaisille halutuin valinta verkkokauppojen kassoilla.

Suorat toimitukset Lehtipiste Oy:n omistaman Pakettipisteen automaatteihin aloitetaan vaiheittain syyskuun puolivälistä alkaen. Tavoitteena on, että paketit kaikkiin Pakettipisteen automaatteihin jaetaan itse marraskuun lopulla alkavaan joulusesonkiin mennessä.

Lyhyellä aikavälillä suora yhteys Pakettipisteen automaatteihin tuo PostNordin pakettitoimituksiin nopeutta ja sujuvuutta. Pidemmällä tähtäimellä PostNordille on lisäksi tärkeää olla riippumaton välikäsien kehitysresursseista ja strategiavalinnoista, ja pystyä kehittämään palvelua omien tavoitteidensa ja arvojensa mukaisesti. Jakeluverkostoa kehitetään PostNordilla asiakaslähtöisyyden ja vastuullisuuden ehdoilla, oman toiminnan ja prosessien tehokkuutta unohtamatta.

”Haluamme olla strategiamme mukaisesti paras valinta verkkokaupan kassalla, ja noutopisteverkoston ottaminen omaan hallintaan ulkoistetun mallin sijaan mahdollistaa isojen harppausten ottamisen tällä tiellä. Suomalaiset rakastavat pakettiautomaatteja, mikä tekee Pakettipisteen kattavasta automaattiverkostosta erittäin tärkeän osan noutopisteverkostoamme”, noutopisteverkoston kehityksestä Suomessa vastaava CIO Nicolas Romi sanoo.

”Pakettiautomaatit ovat kasvavin ja suosituin tapa toimittaa verkkokaupan paketit kuluttajille. Pakettiautomaattien suosio perustuu nopeaan ja helppoon palveluun ilman jonottamista. Kaupoissa yhteiskäyttöiset automaatit ovat tehokkain tapa palvella verkkokaupan asiakkaita, kuluttajat voivat noutaa samasta paikasta monen eri kuljettajan sinne tuomat paketit”, Lehtipisteen toimitusjohtaja Janne Mansukoski sanoo.

Pakettipisteet ovat yhteiskäyttöisiä pakettiautomaatteja, jotka sijaitsevat päivittäistavarakauppojen ja kauppakeskusten yhteydessä. Koko ajan kasvavassa Pakettipiste-verkostossa on tällä hetkellä noin 600 automaattia ympäri Suomen, ja PostNord on tähän asti toimittanut niihin paketteja kumppanin välityksellä.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service