Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge
Vastaanota

Valtakirjat

Etkö itse pääse noutamaan tai vastaanottamaan pakettiasi?

Lue kuinka toinen henkilö voi vastaanottaa pakettisi tai paketti voidaan toimittaa kokonaan ilman kuittausta.

Paketti noutopisteeseen

Voit välittää saamasi saapumisilmoituksen toiselle henkilölle, joka voi noutaa pakettisi puolestasi. Vaihtoehtoisesti toinen henkilö voi noutaa pakettisi ilmoittamalla noutopisteellä nimesi, paketin seurantanumeron ja saapumisilmoituksessa ilmoitettavan hyllypaikan. Pakettia noutavalla tulee olla oma henkilöllisyystodistus mukana.

Paketti kotiinkuljetuksena

Etkö ole paikalla, kun pakettisi toimitetaan kotiinkuljetuksena? Samassa taloudessa tai yrityksessä oleva muu henkilö voi kuitata paketin puolestasi.

Mikäli paikalla ei ole ketään, paketti voidaan toimittaa myös ilman kuittausta valtakirjan avulla joko vapaamuotoisella sähköpostilla tai käyttämällä valmista valtakirjapohjaa.

Voit lähettää valtakirjan tiedot vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu.fi@postnord.com. Sähköpostissa tulee mainita vastaanottajan nimi ja osoite, lähetyksen seurantanumero sekä maininta siitä, että valtakirja on kertaluontoinen ja koskee mainittua lähetystä.

Voit myös täyttää ja tulostaa alla olevan valtakirjan ja lähetää se PostNordille sähköpostitse. Tarkemmat ohjeet on kerrottu valtakirjassa.


Valtakirja - toimitus ilman kuittausta

Customer service