Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Linda Nyberg nimitetty PostNord Oy:n myyntijohtajaksi

PostNord Oy on nimittänyt Linda Nybergin myyntijohtajaksi 1.10.2023 alkaen. Linda on toiminut PostNordilla viimeisimpänä Head of Ecommerce and International Solutions -tehtävässä.

Myyntijohtajana toiminut Riku Vuontisjärvi siirtyy johtamaan varastointipalveluiden myyntiä.

Linda on aloittanut PostNordilla alkuvuodesta 2021, ja hänellä on monipuolinen kokemus PostNordin liiketoiminnasta ja asiakkuuksista. Hän on työskennellyt PostNordilla ensin Lähiboksi-ulkoautomaattien lanseerauksen ja sitten verkkokaupan ja kansainvälisten ratkaisujen parissa. Koulutukseltaan Linda on kauppatieteen maisteri. Hän on valmistunut Hankenilta vuonna 2018 pääaineenaan toimitusketjujen hallinta ja yritysvastuu. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus logistiikka-alalta, PostNordin lisäksi muun muassa Budbeelta ja NTG:ltä.

- Markkina- ja koko maailmantilanne ovat olleet viime vuodet haastavia. PostNord on kuitenkin investoinut kuluneiden vuosien aikana merkittävästi Suomen markkinaan muun muassa rakentamalla uusia terminaaleja ja uusimalla kuljetuskalustoa. Lisäksi olemme juuri alkaneet toimittaa paketit omassa noutopisteverkostossamme. Olemme PostNordilla uuden aikakauden kynnyksellä, ja meillä on nyt kaikki edellytykset olla tavoitteemme mukaisesti asiakkaiden suosikkitoimittaja, Linda sanoo.

Customer service