Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNord tukee suomalaista verkkokauppaa Digital Commerce Finland -yhteisön kumppanina

Digital Commerce Finland on uusi yhteisö, joka auttaa suomalaista digitaalista kauppaa kehittymään ja kasvamaan nopeammin. Aivan kuten PostNordkin. Siksi olemmekin liittyneet Digital Commerce Finland -yhteisön kumppaniksi.

Digital Commerce Finland -yhteisö muodostuu verkkokaupoista, kaupan alan pk-yrityksistä, digitaalisesta kaupasta kiinnostuneista sekä siihen vaikuttavista tahoista. Yhteisö järjestää verkkokauppiaille valmennuspäiviä, webinaareja ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Suurin osa tapahtumista on verkkokauppiaille täysin maksuttomia.

- PostNordille on tärkeää tehdä yhteistyötä suomalaisten verkkokauppojen kanssa ja tukea heidän liiketoimintansa kasvua. Digital Commerce Finland toimii samojen tavoitteiden eteen, joten kumppanuus on hyvin luontevaa, PostNordin myyntijohtaja Linda Nyberg sanoo.

Digital Commerce Finlandin yhteisön jäseneksi voi liittyä tilaamalla uutiskirjeen osoitteessa www.digitalcommerce.fi ja lähtemällä mukaan yhteisön tapahtumiin.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service