Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNordille jälleen kultaa EcoVadiksen vastuullisuusarvioinnissa

PostNord Oy on sijoittunut kultatasolle EcoVadiksen toimialariippumattomassa vastuullisuusarvioinnissa. 71 pisteen potilla olemme maailman vastuullisimman viiden prosentin joukossa. Tärkein vastuullisuustavoitteemme on tarjota täysin fossiilittomat kuljetuspalvelut vuoteen 2030 mennessä.

– PostNordille vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoista, ja on hienoa saada tunnustusta sen eteen tekemästämme työstä. Jatkamme matkaa kohti kunnianhimoisia vastuullisuustavoitteitamme, ja EcoVadisin riippumaton arviointi osoittaa, että olemme oikealla tiellä, PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

Välitavoitteemme matkalla kohti täyttä fossiilittomuutta on kuljettaa kaikki suurimpien kaupunkien eli pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun paketit fossiilittomasti vuoteen 2025 mennessä. Lisäksi aiomme ajaa lähetysten viimeisen kilometrin päästöttömästi koko maassa vuoteen 2027 mennessä. Olemmekin kasvattaneet uusiutuvalla sähköllä lukevien sähköautojen määrää pakettijakeluissamme tasaisesti kuluneen vuoden aikana, ja vaihtaneet jo käytössä olevaien ajoneuvojen käyttövoimaa tasaisesti uusiutuvaan dieseliin. Lisäksi PostNordin ajokalustoon kuuluu biokaasulla kulkevia ajoneuvoja. Ennen kuin saavutamme lopullisen fossiilittomuustavoitteemme, kompensoimme kaikki kuljetuksistamme kotimaassa aiheutuvat hiilidioksidipäästöt sataprosenttisesti.

Ilmaston ohella työskentelemme määrätietoisesti hyvinvoivan, kehittyvän ja monimuotoisen työyhteisön sekä eettisen toimitusketjun eteen. Voit lukea lisää vastuullisuudestamme täältä.

Yritysten vastuullisuutta arvioiva EcoVadis on arvioinut yli 100 000 yritystä maailmanlaajuisesti vuodesta 2007 lähtien. EcoVadiksen arviointikriteereinä ovat ympäristövastuu, työ- ja ihmisoikeuksien toteutuminen, toiminnan eettisyys ja vastuulliset hankinnat.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service