Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton mittava yhteistyö laajenee, PostNordista myös Susiladiesin pääyhteistyökumppani

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä PostNordista tulee myös naisten maajoukkueen, Susiladiesin pääyhteistyökumppani.

Pohjoismaiden johtavaan logistiikkakonserniin kuuluva PostNord Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet jatkon yhteistyösopimukselleen. Vuonna 2022 käynnistyy jo seitsemäs vuosi maajoukkueiden kumppanina.

PostNord jatkaa Susijengin pääyhteistyökumppanina sekä tärkeänä toimijana We deliver -rahastossa, jonka avulla autetaan vähävaraisten perheiden pysymistä koripalloharrastuksessa.

Yhteistyö syvenee entisestään, kun PostNord toimii jatkossa naisten maajoukkueen pääyhteistyökumppanina.

– Koripalloliitto pyrkii myös yhteistyökumppanipuolella kasvattamaan naisten koripallon arvoa ja sopimus on hienoa jatkoa naisten koripallon aseman parantamiseen myös yritysmaailmassa. On upeaa, että olemme yhteisten arvojen myötä löytäneet PostNordista pitkäaikaisen, toisiamme tukevan kumppanin, Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio kiittelee.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme laajentamaan pitkään jatkunutta yhteistyötämme myös naisten maajoukkueen pääyhteistyökumppaniksi. Yhteistyö on hieno mahdollisuus näyttää esimerkkiä muille sponsorointia miettiville ja herättää keskustelua meille tärkeistä asioista, kuten yhdenvertaisuudesta, lisää Kati Packalén PostNordilta.

PostNord ja Koripalloliitto perustivat yhteistyössä jouluna 2018 We deliver -rahaston, joka auttaa vähävaraisia perheitä pysymään kiinni rakkaassa korisharrastuksessa. Kolmen vuoden ja seitsemän hakukierroksen aikana rahasto on auttanut perheitä yli 132 000 eurolla. We deliver -rahaston seuraava hakukierros järjestetään loppuvuodesta.

Video

Miten voimme auttaa logistiikassa?

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Customer service