Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNordin Lähiboksi-ulkoautomaatit Lidlin myymälöiden edustoille

PostNordin suositut Lähiboksi-ulkoautomaatit ovat ilmaantuneet Lidlin myymälöiden edustoille. Lähiboksi löytyy kesän loppuun mennessä parinkymmenen myymälän yhteydestä läpi Suomen

Suomen ensimmäisen ulkotiloihin keskittyvän pakettiautomaattiverkoston tarkoitus on tehdä verkko-ostamisesta ja arjesta helpompaa. Lidl toivotti Lähiboksit tervetulleiksi myymälöidensä edustoille samasta syystä.

- Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla lisäpalveluita kauppareissun yhteyteen. Olemme huomanneet, että asiakkaille on tärkeää päästä noutamaan paketit juuri siihen aikaan, kun se itselle parhaiten sopii, ja tähän tarpeeseen Lähiboksit vastaavat erittäin hyvin. Yhteistyö PostNordin kanssa käynnistyi vauhdikkaasti, sillä Vantaan Kaivokselan myymälän yhteyteen asennettua Lähiboksia päädyttiin laajentamaan suuren suosion vuoksi jo muutama viikko käyttöönoton jälkeen, Lidlin digitaalisten palveluiden päällikkö Jussi Hulkko kertoo.

- Suomalaisten arki on monimuotoistunut, ja palveluille on nykyään tarvetta ympäri vuorokauden. Ulkotiloissa sijaitsevat pakettiautomaatit ovat olleet tuttu näky jo jonkin aikaa Tanskassa ja Ruotsissa, ja Suomessakin PostNordin Lähiboksi-automaattiverkosto kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä Lähibokseja on jo yli 200 sijainnissa läpi Suomen. Lidlin myymälät sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomalaisten arjen reiteillä, joten ne täydentävät verkostoa erinomaisesti, PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

Lähiboksit perustuvat Swipboxin teknologiaan, ja PostNordilla on niitä Pohjoismaiden laajuinen, yli 5 500 ulkoautomaattia kattava verkosto. Suomessa ensimmäiset Lähiboksit otettiin käyttöön maaliskuussa 2022 Turussa ja Tampereella, mikä jälkeen niitä on asennettu jo yli 200 sijaintiin läpi maan. Vuoden loppuun mennessä Lähibokseja on tarkoitus olla Suomessa jo 400 sijainnissa.

Faktaa Lähibokseista

  • Käytettävissä vuorokauden ympäri. Lähiboksit toimivat ulko-olosuhteissa, jolloin ne ovat käytettävissä vuorokauden ympäri
  • Käyttäjälähtöinen sijoittelu. Lähiboksit toimivat ulko-olosuhteissa, eivätkä ne tarvitse erillistä sähköliitäntää tai verkkoyhteyttä toimiakseen. Siksi ne voidaan sijoitella juuri käyttäjien tarpeiden mukaan.
  • Turvallinen lähiavaus. Lähiboksin lokero avautuu omalla älypuhelimella, koskematta automaattiin.
  • Testattuja ja pidettyjä. PostNordin Lähiboksit ovat jo käytössä Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, ja niistä on saatu kattavasti kokemusta sekä erinomaista asiakaspalautetta.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service