Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNord toimittaa paketit jo 1000 pakettiautomaattiin läpi Suomen – yhteensä noutopisteitä on 2200

PostNordin monipuolinen noutopisteverkosto kasvaa ja kehittyy asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Koska suomalaiset rakastavat pakettiautomaatteja, PostNord tarjoaa yhä useammalle mahdollisuuden noutaa verkko-ostokset automaatista. 17. kesäkuuta avattiin käyttöön jo tuhannes pakettiautomaatti.

Yli 60 prosenttia suomalaisista noutaa verkkokauppaostoksensa mieluiten pakettiautomaatista, joten PostNord on kasvattanut viimeisimpänä eniten juuri niiden määrä. 1 000 automaatista eteläisin sijaitsee Hangossa ja pohjoisin Inarissa. Kaiken kaikkiaan PostNord toimittaa paketteja 2 200 noutopisteelle läpi Suomen, Hangosta Nuorgamiin.

- Koska verkkokaupasta on tullut erottamaton osa suomalaisten arkea, sen on oltava sujuvaa lähtien ostostilanteesta aina siihen saakka, kun ostos on tilaajan kädessä. Arki ei ole kaikille samanlaista, joten sujuvuus tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Siksi PostNordin noutopisteverkosto on monipuolinen, ja sitä kasvatetaan suomalaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan, PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

Saisiko olla automaatti kotikadullasi, perinteinen pakettiautomaatti vai paketin ojennus hymyn kera?

PostNordin 2 200 noutopisteen joukossa on miehitettyjä palvelupisteitä sekä pakettiautomaatteja sisä- ja ulkotiloissa. Palvelupisteet sijaitsevat kaupoissa ja kioskeilla, ja sisällä sijaitsevat pakettiautomaatit useimmiten kauppakeskuksissa ja liikenteen solmukohdissa.

Näiden lisäksi PostNord on huomioinut suomalaisten erilaiset arjet ja tarpeet tuomalla arjen reittien varrelle vuorokauden ympäri käytettävissä olevia ulkoautomaatteja, Lähibokseja. Ensimmäiset Lähiboksit avattiin suomalaisten käyttöön maaliskuussa 2022 Tampereella ja Turussa, ja sen jälkeen verkosto on levittäytynyt koko Suomeen. Yhteensä Lähibokseja on Suomessa noin 350 eri sijainnissa, mikä tekee PostNordin ulkoautomaattiverkostosta Suomen kattavimman.

– Lähiboksit eivät vaadi kiinteää asennusta tai sähköliitäntää, joten ne voidaan sijoittaa täysin kuluttajien tarpeiden mukaan. Paketin noutamiseen ei tarvita koodeja, vaan lokero avautuu PostNordin mobiilisovelluksella. Tällä hetkellä Lähibokseja löytyy muun muassa taloyhtiöiden pihoilta sekä Lidlin ja S-ryhmän myymälöiden edustoilta, Starck kertoo.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service