Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNord osallistuu huoltovarmuuden ylläpitoon

Huoltovarmuus

Varmistamme omalta osaltamme, että yhteiskunnan toimintakyvyn kannalta kriittiset kuljetukset toimivat normaalisti myös poikkeustilanteessa. Suomen huoltovarmuudesta huolehtiminen on postnordilaisille kunnia-asia.

Huoltovarmuuden kannalta erityisen tärkeässä roolissa ovat lääkekuljetukset. PostNordn autot kuljettavatkin huomattavan osan kaikista Suomen teillä liikkuvista lääkkeistä. Lisäksi huolehdimme monien muiden terveydenhuollon päivittäisen toiminnan kannalta kriittisten tarvikkeiden kuljettamisesta ympäri Suomen.

Vaikka koronavirus on horjuttanut yhteiskuntaa monella tapaa, lähetykset liikkuvat kuten ennenkin. Viranomaisten ja elinkeinoelämän sujuvalla yhteistyöllä huolehdimme päivittäin siitä, että jokaiselle suomalaiselle elintärkeät toimitukset saapuvat perille ajallaan.

PostNord tekee yhteistyötä Huoltovarmuuskeskuksen kanssa ympäri vuoden olemalla mukana muun muassa Maakuljetuspoolin toiminnassa. Huoltovarmuuskeskus vastaa Suomen huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvästä suunnittelusta ja operatiivisesta toiminnasta.

Customer service