Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNordin ja Susijengin yhteistyö jatkuu – We deliver -rahasto tukemaan vähävaraisten perheiden korisharrastusta

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord on jatkossakin näkyvästi mukana koko susiperheen polulla. 

Pohjoismaiden johtavaan logistiikkakonserniin kuuluva PostNord Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen. PostNord jatkaa Susijengin pääyhteistyökumppanina, ja uusi sopimus kattaa laajasti myös naisten sekä nuorten maajoukkuetoimintoja.

– Kun kumppani haluaa jatkaa yhteistyötä monivuotisella sopimuksella, kertoo se siitä, että olemme yhdessä saaneet aikaiseksi jotain hyvää, kehuu Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio.

PostNord ja Koripalloliitto ovat alusta lähtien halunneet tehdä hyvää pitemmällä aikavälillä, ja yhteistyössä onkin panostettu pitkäjänteisyyteen ja esimerkiksi nuorten maajoukkuetoimintaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuoreimpana esimerkkinä PostNord kutsui Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen A-divisioonaan nousseen maajoukkueen viime viikolla Susijengin otteluun VIP-vieraiksi.

– Meille on itsestään selvää, että tuemme myös nuoria. Jos emme luo nuorille mahdollisuuksia harjoitella ja kilpailla maajoukkueessa kovalla tasolla, niin ei meillä ole tulevaisuudessa Susijengiäkään, Kati Packalén PostNordilta painottaa.

Packalén korostaa PostNordin ja suomalaisen koripallon yhteisellä matkalla samanlaisia arvoja.

– Kuluneiden kahden vuoden aikana olemme huomanneet, että arvomme ovat täysin samanlaiset. Olemme pieniä haastajia isolla kentällä, mutta katse on tulevaisuuteen ja haluamme kasvaa ja kehittyä. Matkaa on tehty yhdessä ja tässä on mahdollisuus hienoon jatkumoon.

We deliver -rahasto tukemaan vähävaraisten perheiden harrastamista

Uutena osana PostNordin ja Koripalloliiton yhteistyötä avataan We deliver -rahasto, joka perustetaan tukemaan vähävaraisten lapsiperheiden koripalloharrastusta. Rahaston kummiksi on lupautunut Susijengin sinnikäs ikitaistelija ja yleisön sytyttäjä Jamar Wilson.

We deliver -rahaston avulla PostNord tarjoaa stipendejä koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen. Tukea voi siis hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin.

– On paljon lahjakkaita koripallojunioreita, joilla ei ole mahdollisuutta maksaa isoja summia harrastuksesta. Mietimme, voisimmeko jotenkin auttaa pitämään suuret massat mukana lajin parissa ja ehkäisemään harrastuksen katkeamista kriittisellä hetkellä, Packalen kertoo.

– Haluamme olla mahdollistamassa koriksen pelaamista alusta lähtien ihan huipulle asti.

Vaikka We deliver-rahasto käynnistyy PostNordin ja Koripalloliiton yhteistyönä, Packalén heittää pallon myös muille suomalaisen koripallon ystäville.

– Haastamme myös muita kumppaneita osallistumaan We deliver -rahastoon ja mahdollistamaan sen kautta useammalle nuorelle koripalloharrastuksen jatkumisen.

Lisätiedot:
Kati Packalén, asiakaskokemusjohtaja, PostNord Oy, kati.packalen@postnord.com, 040 673 5614
Timo Vertio, myyntijohtaja, Suomen Koripalloliitto, timo.vertio@basket.fi, 040 544 9872

Customer service